torstai 12. toukokuuta 2016

Miulla alko loma

Tuntuu niin uskomattomalta, että eka vuosi suuhygienistin opintoja on nyt jo takana! Vastahan myö kokoonnuttiin luokan kanssa piknikille päivää ennen koulun alkua ja tiistaina koitti se päivä, kun hyvästeltiin hetkeks toisemme, sillä seuraavat kolme ja puoli kuukautta jokainen viettää aikalailla eri puolilla Suomea kesätöiden, kesäopintojen, reissailun tai ihan vaan lomailun merkeissä. 

Itellä on tää kesä aika auki vielä, sillä en tiedä yhtään miten paljon noita töitä nyt sit loppujen lopuks on. Olisin ihan tyytyväinen jos ois vaikka pari-kolme vuoroa viikossa. Töiden (jos niitä nyt on) lisäks teen kaks kesäkurssia ja katoinkin eilen jo kauhulla Wilmasta, miten paljon sinne oli ilmestyny arvioitavia kohteita, ja ne oli vasta toisen kurssin tehtävät...
Mut tosiaan, tiistaina kun pääsin kotia (Kuopiossa siis), siivosin koko kämpän lattiasta kattoon ja pakkasin viimesetkin kamat. Kivasti noita saikin pakata, kun koko kesä olis tarkoitus täällä Kiteellä olla. Vaikka on myö Juhan kanssa puhuttu, että jos on pidempiä vapaita miulla, niin vois mennä Kuopioonkin välillä kerta se kämppä siellä on.

 Juha jää maanantaina koko kesän mittaselle sairauslomalle käsileikkauksen takia, niin se mahdollistais sen, että pystyttäis ehkä tehdä vähän enemmän ja pidempiä (esim pidennettyjä viikonloppu) reissuja tänä kesänä, kun hän ei nyt sit oo arkisin töissä. Riippuen tietysti miun töistä. Yks reissu meillä olikin jo tuonne pohjosen suuntaan heinä-elokuun vaihteessa suunnitelmissa hyvässä seurassa, sitä odotellessa. ;)
-K

ps. Tuntuks kenestäkään muusta et nää kuvat ei liittyny asiaan millään lailla? :-D Ei hätää, siltä miustakin tuntu! No kyllä nää oikeesti liittyy aiheeseen, koska otin nää samalla kun siivoilin ja pakkailin (ja söin jääkaappia tyhjäks) sillon tiistai-iltana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti