tiistai 1. marraskuuta 2016

Mainio marraskuun aloitus

Oon meinannut tulla kirjottelemaan tänne blogiin pitkästä aikaa omista matkustushaaveista, jotka on tällä hetkellä aikalailla erilaiset kun esimerkiks pari vuotta sitten. MUTTA nyt miun ei tarviikaan kirjottaa mistään haaveista, vaan ihan oikeesta matkasta, nimittäin ostin miulle ja Juhalle just kesäkuulle lentoliput tän hetken ihan ykkös haavekohteeseen, Skotlantiin!
 Lähetään siis heti koulujen loputtua matkaan ja tarkoitus ois kruisailla ympäri Skotlantia reilun viikon verran. Oon kirjottanu jo joskus viime kesänä itelleni ylös kaikki maholliset kohteet mitä haluisin käydä kattoo ja niitä on PALJON, saa nähdä joudutaanko joistakin vähän tinkimään. :-D Mutta todennäkösesti matkareitti kulkee jotakuinkin näin: Edinburgh - Inverness - Skye - Fort William/Glencoe -Stirling - Edinburgh. Jätetään Glasgow sit jolleki toiselle kertaa! Ja joo ajateltiin (Ajattelin. Juha ei oo ajatellu tätä reissua oikeestaan yhtään. XD) että vuokrais auton ja ajais sillä ainakin osan matkaa, jos nyt vaan uskalletaan.

AAAHH en malta odottaa, en todellakaan!!! Ja jos kellä on kokemuksia tai vinkkejä kyseiseen maahan niin eikun kommenttia tulemaan!
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti