keskiviikko 30. marraskuuta 2016

11 / 2016

Jälleen yksi marraskuu on selätetty, hurraa!
1 Pupusten kanssa pitkällä lenkillä Vuorilampi-hoodseilla. Nyt ei oo tullu muuten käytyä varmaan pariin viikkoon. 2 Näitä päiviä, kun neljältä koulusta tullessa oli vielä vähän valoa. Nyt tuntuu että kahelta päästessäkin alkaa olla jo pimeetä. 3 Kerrankin ajoissa joulukorttien kanssa! :) 4 Mää
1 Lounashetki Joensuussa 2 Hetkinen siis täähän on muuten kameralla otettu kuva, jonka laitoin instaan ja joka on ollu täällä blogissa jo aiemmin. Noh, menkööt tämän kerran... 3 Kohti Pohjois-Karjalaa 4 Tää oli yks erittäin pitkäks venähtäny perjantai, kun auton jarrujen jäätymisen takia olin vasta kaheksan jälkeen Puhoksessa. Onneks rakas oli tehny ruuan valmiiks ♥
1 Matkakuumeilua, ihme juttu... 2 Talvista maisemaa Puhoksessa 3 Talvisia puita Kuopiossa 4 Meillä alko syysloman jälkeen viiden pinnan kariologinen miniharjottelu, joka tehään Simulassa noilla Kalleilla. Saatiin siis jokainen oikein reikäset hampaistot Kalleille ja ollaan nyt paikkailtu niitä vaikka minkälaisilla aineilla, laiteltu pinnoitteita, fluorilakkauksia (toisillemme) ja hammaskoruja (kyllä, Kallella on nyt kaunis koru kakskakkosessa :-D). Enää kaks harkkakertaa jäljellä, toisella kerralla tehdään toisillemme kliiniset tarkastukset ja toisella kerralla valkastaan! 
1 Tässä kuussa on kyllä ollut syytä olla aika ilonen ja onnellinen ♥ 2 Torttuetkot Annin luona 3 Harvinaista herkkua 4 Pistin pitkästä aikaa hamosen päälle kouluun (harkkapäivinä on menty tuularilookilla)!
Oltiin viime viikolla Juhan kanssa torstaista lauantaihin Espoossa ja Helsingissä! Pääsyy tälle vierailulle oli 4 Messukeskuksessa järjestetyt vuosittaiset Hammaslääkäripäivät, mutta mukava oli kyllä myös nähdä sukulaisia ja piipahtaa Helsingissä 1 herkkuillallisella (Manhattan Steak House) ja 2&3 kattelemassa noita upeita jouluvaloviritelmiä.

Hammaslääkäripäivät oli ihan kiva kokemus! Tosin tuntu että siellä oli hirveen paljon jotain hienoo väkee ja semmosia vempeleitä mitä ei oltu ikinä nähtykään. :-D Mutta ne reilut pari tuntia mitä siellä vietettiin meni ihan mukavasti (eli toisin sanoen kerättiin kaikki krääsä mitä sieltä vaan irtos ja lähettiin poikkeen :-D). Ehkä ens vuonna jaksaa perehtyä niihin kaikkiin ihmeellisyyksiinkin vähän paremmin!

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti