sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Lomalla kotona

Tehtiin tosiaan Juhan kanssa keskiviikkona aika spontaani päätös lähteä pidennetyksi viikonlopuksi Kuopioon. :) Loppiaisvapaan ansiosta ajettiin tänne jo torstai-iltana töiden jälkeen ja Juha lähti tänään bussilla takasin Kitteelle. Olin ollut kotikotona lomailemassa jo kolmisen viikkoa, joten oli kyllä mukava tulla tänne viettämään viimeiset lomapäivät. Täällä kun tulee aika harvoin viikonloppujakaan vietettyä.
 Juhan veli sattui vaimoineen olemaan myös Kuopiossa just tämän viikonlopun, joten perjantaina vietettiin aikaa heidän kanssa. Käytiin Matkuksessa shoppailemassa ja mentiin sen jälkeen tän veljen anopin luo syömään ja kahvittelemaan. :)  Mukava päivä mukavassa seurassa. 
 Tänään ja eilen tyydyttiin sitten nauttimaan ihan vaan toistemme seurasta. :-D Käytiin eilen keskustassa syömässä, Juha vaati päästä Ravintola Ehtaan burgereille (no ehkä halusin vähän itekin :-D). Itelleni tää oli jo neljäs kerta kyseisessä raflassa ja oon syöny joka kerta saman setin: Rehti-burgerin bataattiranskiksilla. Mikspä sitä hyvää rupeis vaihtamaan. :-D En oo syöny missään yhtä herkullisia burgereita kun tuolla ja niitä on kuitenkin tosi monessa paikassa tullu kokeiltua! Vahva suositus.
Muuten ollaan oltu sitten vaan täällä kämpällä ja käyty vähän ulkoilemassa. Juhalla oli vähän lämpöä, niin saatiin hyvällä omallatunnolla löhöillä ja kerätä voimia tulevaa viikkoa varten. :-)
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti