perjantai 31. maaliskuuta 2017

03 / 2017

1-4 Talviloman aloitus Kuopiossa! Käytiin muuten asiaan kuuluvasti hiihtämässä, en tiiä kirjottelinko siitä tänne. Kuopiossa on tosi laaja latuverkosto ja arvottiin aika pitkään, että minkä pituiselle retkelle lähdettäisiin. Päätettiin sitten lähteä ihan miun "takapihalta" menevän pienen 3,3 km:n lenkin kautta kiertämään 10,4 km Neulaniemen lenkkiä. Eli hiihdettiin yhteensä jotain 14 km miulle aivan liian raskaassa maastossa. :-D Olin ihan kuollu sen melkein pari tuntia kestäneen rämpimisen jälkeen ja Juha sanoi ettei sille tullut edes hiki, se kun joutui oottelemaan minnuu melkein koko ajan. :-D Tän urakan jälkeen oli sit hyvä lähteä ravintolaan syömään (3. kuva ei ole sieltä vaan ihan vaan meidän omasta kotiravintolasta ;P).
1 Talviloma jatkui Kitteellä kolmen päivän pikaflunssan merkeissä. 2 Pinkki taivas työvuoron jälkeen 3 Retkellä. 4 Käytiin syömässä lounaspöytä Kesälahden Pivankalla, oli muuten tosi hyvä!
1 Tuote-esittelyt on kivoja... 2-3 Viime hetken treenailuja ennen tän viikon potilaita 4 Harjoteltiin käyttämään potilastietojärjestelmää, jollakin edellisellä käyttäjällä oli välähtäny. :-D Nää ei siis ole kenenkään oikeen potilaan tiedot.
1-4 Nyt oli taas ihan kiva kuukausi liikunnan puolesta. Kävin lomalla ja viikonloppusin Kitteellä salilla ja arkisin tein juoksulenkkejä Kuopiossa. Niin, ja nuo kuvan 3 lukemat on sieltä meidän hiihtoretkeltä... XD
1-4 Synttärihulinoita! Tai no, hulinoita ja hulinoita. :-D Kahviteltiin ihan vaan oman perheen kesken. Lisäks käytiin pitkästä aikaa leffassa Juhan kaa ja ostin tuon Ed Sheeranin levyn itelleni vähän niinkun synttärilahjaks automatkojen viihdykkeeks.
1 & 4 Kevät tulee ja lumet sulaa pikkuhiljaa, jepujee! Pyörää en oo kyllä viime vuoden tapaan oo vielä uskaltanu ottaa käyttöön, ehkäpä ens viikolla... 2 Hyvillä mielin viikonlopun viettoon. 3 Nostalgisia fiiliksiä herättävä välipalaherkku.

Maaliskuussa koin uusia juttuja, kun päästiin vihdoin yliopiston klinikalla "tositoimiin" ja saatiin ekat oikeet potilaat hoidettaviks. Huhtikuu jatkuu koulun puolesta aikalailla samoissa merkeissä, mutta tulevat viikot on loppujen lopuks kuitenkin (ainakin toivottavasti) aika kevyitä, sillä melkein joka viikolla on vaan neljä koulupäivää. Pitkiä viikonloppuja ja pääsiäisenä myös miniloma tiedossa koulun vastapainoks! Toiveissa ois käydä tekee kaupalla muutama työvuoro jossain välissä ja kartuttaa vähän reissukassaa. Mukavaa maaliskuun vikaa päivää ja alkavaa huhtikuuta folks!
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti