torstai 31. tammikuuta 2019

Tammikuun parhaat

 Kokeilenpa tehdä huvikseen tän kuukausittaisen puhelinkuvista koostuvan postauksen vähän eri muodossa kuin ennen. Tällä kertaa pyrin karsimaan kuvia ihan rankalla kädellä, ja valkkaamaan vaan semmosia itelle päällimmäisenä mieleen jääneitä juttuja tammikuun ajalta.

Sampan alkukuun sairastelua ei voi kyllä sanoa mikskään kuun parhaaksi jutuksi, mutta mieleen se on jäänyt. Huoli toisesta oli ekan kuumetaudin kohdalla kova. Tässä kuvassa onneks tauti alkaa olla jo taittumassa ja jäljellä oli enää vauvarokolle ominaiset näpyt. // Tammikuun saapuessa loppui myös Juhan viikonloppuiset metsällä käynnit ja nää tämmöset yhteiset viikonloppuaamujen köllöttelyhetket on ehdottomasti paras tapa aloittaa päivä. ♥

 Ulkoilu eri kulkuvälineillä ja eri kokoonpanoilla kelin salliessa. ♥

 Alkukuun kahvihetket oli erityisen herkullisia, kun kaapista sai kaivaa jouluna sinne ilmestyneitä herkkuja esiin. Nyt on kaikki jo syöty ja oon jostain syystä hahmotellut mielessäni "herkutonta helmikuuta", mutta katotaan nyt.

 Tän yhden pitkän lenkin sääolosuhteet oli aivan täydelliset. ♥ Juha päästi miut lenkkeilemään koirien kaa ihan kolmistaan.

Miun miesten kanssa päiväkahvilla ihmisten ilmoilla ♥

 Ehdottomasti tän kuukauden kirja(sarja)suositus on (edelleen) Elena Ferranten Napoli-sarja. Kuinka koukuttavaa ja kuvailevaa voi kerronta olla! Luulen jopa että itelle tälleen äänikirjana uppos paremmin kuin jos oisin ruvennu neljää suhteellisen kookasta kirjaa läpi kahlaamaan. // Suklaaraffeleita! Noita täytyy ostaa kyllä ehkä täks viikonlopuks lisää, tykkäsin tosi paljon. Pussi tuntui vaan vähän liian pieneltä... :-D

 Valmistautuminen kevään koitoksiin (harkkoihin siis) on ihan ok mallilla. Vielä pitää vähän kiristää tulevassa kuussa tahtia.

Miun "kotikoti" tuon valtavan lumimäärän ympäröimänä. ♥ // Tädin 21 v. iltamat oli kyllä oikein hauskat ja lämminhenkiset; saunomista, lettuja ja tiukka Trivial Pursuit-skaba.

Tuo lanka on niin ihanaa! Marraskuussa tilattu Kettuyarns Sock Merino sävyssä "Spring in Finland" ja Niina Laitisen Jouluaamut puikoilla. Tässä nyt mietin, että sain tässä kuussa neulottua yhden villasukan ja puolikkaan pipon. Ja mie kun haaveilin aloittavani itelleni islantilaisen villapaidan...

 Kevättä kodissa ja vaatteissa. ♥

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti