maanantai 29. huhtikuuta 2019

Kevätpäiviä ja kuulumisia

Oh well, olin aatellu et tuun kirjottelemaan meidän kuulumisia pitkästä aikaa kunnolla tänne blogiin, mutta katoin just GoT:n vikan kauden kolmosjakson ja oon tällä hetkellä aika sanaton. :-D Huikee loppu, nyt sit jännätään mitä kolmessa vikassa jaksossa ehtii vielä tapahtua ennen sarjan päättymistä. Ite en alussa edes hirveesti tykännyt kyseisestä sarjasta, mutta katoin sitten kuitenkin koska *niinhän muutkin tekee*, ja jokainen kausi on kyllä vaan ollu edellistä parempi miusta.
Mut niin, niitä arjen kuulumisia. Miulla on ollut kohta viikon verran jotain tosi outoja flunssamaisia oireita, joita oon alkanu pikkuhiljaa epäillä allergiaoireiks. Periaatteessa ei oo kipee olo, mutta nenä vaan vuotaa ja/tai on ihan tukossa vuorotellen, ja tänään silmätkin on tuntunu jotenkin kirveleviltä. Pitäis ehkä kokeilla olisko jostain allergialääkkeistä apua. Aiemmin ei oo ollut ainakaan näin voimakkaita oireita, mutta tänä vuonna tuntuu että tosi moni on valittanu samaa. Johtuu varmaan tästä kuivuudesta.
Tänään alotin viimeisen harkan yhessä paikallisessa ikäihmisille suunnatussa tehostetun palveluasumisen yksikössä. Teen siellä siis perushoitoa, ja noh, varmaan pitäis myös jotain suuhun liittyvää erikoisuutta tässä kolmen harkkaviikon aikana keksiä ja järkätä, ettei nyt tulis tuolla koulussa kerryttämääni ammattitaitoa ihan hukkaan heitettyä. Aika huipulta tuntuu muuten se, että oon viiden opintopisteen päässä ammattiin valmistumisesta!! Johan tässä on lukion jälkeen muutama *kröhöm* vuosi ehditty palloillakin millon missäkin. :-D
 Juha palasi isyyslomalta töihin tuossa pari viikkoa sitten ja Samppa on nyt sitten ollut niinä päivinä kun on tarvittu hoitoa tätinsä kanssa ihan täällä kotosalla. Kätevästi sattui Lotan yo-urakka ja koulu loppumaan niin, että voidaan tarvittaessa häntä hyödyntää Sampun vahtimisessa. Hyvin on mennyt, ja nyt näyttää siltä että Lotalla onkin ehkä arveltua vähemmän näitä hoitopäiviä tiedossa, kun miulle annettiin vapaat kädet sumplia aikalailla ite nuo harkan työvuorot, kunhan vaan jompi kumpi nimetyistä ohjaajista on paikalla. :-) Eli saattaapi iltavuoroo pukata.
 Mie olinkin viime viikon tosiaan ihan ite kotona näiden kahden harkan välissä ja kylläpä saikin taas kotiviikosta paljon enemmän irti, kun oli välillä käynyt vähän "työ"elämässä. Oli jotenkin ihan eri tavalla tarmoa touhuilla lapsosen kanssa päivällä ja käytiin viikon aikana muun muassa uimahallissa uimassa, muskarissa ja Joensuussa shoppailemassa. Kotona sain aikaseks tehä perinteisen talvi- ja kesävaatteiden ja -kenkien vaihdon sekä pihojen kuopsuttelun haravalla talven jäljiltä. Mie kävin myös itekseni kampaajalla pitkästä aikaa ja lopputulos vilahtaakin noissa kuvissa, otsis is back! Taas! :-D Tän blogihistorian aikana on tullut muutamia kertoja leikattua ja aika heti kasvatettua takaisin, mut nyt miulla on tästä ihan hyvä fiilis. Normaali tylsä ponnarilook saa vähän eloa, kun on otsahiukset kasvoja kehystämässä. Ja olihan miulla jo entuudestaan oikein söpö otsis, kun viime kesänä imetyksen seurauksena lähteny tukka oli kasvanu tuossa otsalla noin kulmakarvojen kohille semmosina ohuina vauvahiuksina. :-D Soooo cute! Laitettiin myös raitaa tuohon venähtäneen oman värin päälle vähän piristystä tuomaan.

Semmosia höpöjä juttuja, nyt lähen nukkumaan. Hyvää yötä. ♥
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti