torstai 1. huhtikuuta 2010

hupsis

Kiirettä pitää. En ole ehtinyt enkä jaksanut postata viikon aikana mitään, kun olisi aina mennyt niin myöhälle yöhön. Viikko meni ihan kivasti, sain musiikin kakkoskurssin suoritettua pois ja nyt on muutenkin nelosjakso lopuillaan... Enää koeviikko jäljellä joka alkaa heti tiistaina. Eli tiedän kyllä mitä tällä lomalla pitää tehdä. En oo oikein jaksanut lukea jakson aikana, niin aika paljon hommaa jäänyt taas koeviikolle. :/

Alkuviikosta kaipasin kumppareita. Tällä hetkellä miulla ei oo mitään kivoja joita vois pitää, niin ajattelin että hyvä olis hankkia ihan peruskumpparit (Hai-saappaat). :) Varsinkin kun joutuu kävelemään melkein kilsan märällä ja mutaisella hiekkatiellä aina koulumatkoilla.


Ainiin! Viime perjantaina sain Hennekseltä paketin, jossa oli pari kivaa juttua. Tilaamani farkkuleggarit, joiden piti olla mustat, olivat pieni pettymys, sillä ne olivatkin lähempänä harmaata. :/ Lisäksi sieltä tuli vihertävä tunika. Ja nyt niitä nahkatakkeja joista haaveilin jo aiemmin oli tullut lisää, niin lisäsin sen heti tilaukseen. :)


Asu tiistailta. Kuva pienenpieni, mutta kyllä siitä selvän saa ehkä... Tässä näkyy hyvin leggareiden oikea väri, joka ei kyllä ole lähelläkään mustaa, jos vertaa tuohon toppiin. Toisaalta ihan hyväkin että nuo ovat tuon väriset, kun mustien legginsien pino vaatekaapissa oli jo alkanut uhkaavasti kohota.

Nyt lähden käymään pikasuihkussa ja sitten ehkä vielä takaisin ;)

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti