lauantai 10. huhtikuuta 2010

mamman kaappi ja muuta

...Melkein palailtiinkin seuraavana päivänä. Meni koko keskiviikkopäivä tehdessä viimeistä äikän esseetä ja lukiessa äikän ja matikan kokeisiin, niin en jaksanut enää käydä koneella sitten illalla. Kyllä se lukeminen kannattikin, kokeet menivät nimittäin ihan suht. mukavasti :)

Oon tällä hetkellä yksin kotona, kun äiti oli lähtenyt Joensuuhun shoppaamaan kysymättä edes miulta oisinko halunnut mukaan ja iskä ja pikkusiskot on pesispuuhissa. Nyt, kun on kerrankin rauhallista ja itselläkin on aikaa, niin kuvailin vähän äitin vaatekaapista tehtyjä "löytöjä".


Tämä farkkupaita on aito Levi's. Harmittaa vähän, että se on ihan liian iso, suorastaan teltta miun päällä, muuten ottaisin sen heti käyttöön. Pitää yrittää keksiä jotakin. Kaventaminenkin voisi auttaa (jos äiti vaan antaa ;).



Äiti on ostanut tämän pitsipaidan joskus joihinkin pikkujouluihin. Mie löysin sen sattumalta, kun etsin paniikissa mustaa asua pääsiäiskirkkoon (esiinnyin meidän koulun kuoron kanssa). Laitoin tämän päälleni. Alla oli pitkä musta toppi ja legginsit. Päädyin myös laittamaan vyön paidan päälle, koska se näytti muuten aika muodottomalta. Ja tietysti muutamat korut ranteeseen. :)



Muistin tämän "ihanuuden" jo aiemmin keväällä selattuani Hennesin kuvastoa ja pongattuani sieltä The Garden Collectionin kukkakuosisia mekkoja. Sain tämän mekon mummolta jo joskus viime vuonna ja nyt oon tullut entistä enemmän siihen tulokseen, että otan sen käyttöön - tuunattuna tosin. Kangasta mekossa on niin paljon, että siitä saisi ommeltua sekä hameen, että paidan. Toisaalta voisihan tämän pitää myös mekkona, tosin vähän erimallisena. Saa nyt nähdä, mihin päädyn (ja milloin). :)


Mekkohan on kuin jompikumpi näistä! ;)




Kevät on kyllä yksi parhaista vuodenajoista. ^Mantakin nauttii olostaan. Nyt varsinkin kun saa olla vapaasti ulkona. :)

Lähden nyt ulos nauttimaan auringosta, kun se vielä paistaa!

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti