maanantai 5. huhtikuuta 2010

loma lopuillaan

Nautin kyllä tosi paljon tästä vapaapäivästä. Se olikin sitten viimeinen vähään aikaan! Seuraava on vasta helatorstaina toukokuussa. Aamulla loikoilin pitkään ja valmistauduin henkisesti päivän urakkaan, eli enkun kirjan läpikahlaamiseen. Loppujen lopuksi en kuitenkaan lukenut sitä kirjaa oikeastaan yhtään, vaan keksin että netistä löytyy kyseisen kirjasarjan kertaustehtäviä ja tein sitten niitä aika paljon. Peukut pystyyn että koe menisi huomenna hyvin.

 
Tein tänään taas jotakin aika radikaalia hiuksilleni. Leikkasin otsiksen takaisin. Viimeksi se oli lyhyenä ysillä ja oli jo kerennyt kasvaa leukaan asti. Mutta ajattelin, että nyt vois taas "vähän" lyhentää. Laitan siitä kuvaa tulevissa postauksissa. Nyt vaan haaveilen, että tukkani olisi ylipäätään vähän pidempi, tai oikeastaan aika paljonkin pidempi. Ei varmaan auta, kun odottaa kärsivällisesti, sillä lisäkkeitä en halua.

Nyt pitää kyllä mennä. Aamulla voisin pyöräillä kouluun, ellei sada vettä. Onneksi on melkein aina autokyydin mahdollisuus, jos vähän huonompi keli sattuisikin. Alhaalla vielä kuva lauantailta. Joutsenet on varma kevään merkki!

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti