lauantai 17. huhtikuuta 2010

MKS:n + basistin loistokas maailmankiertuepäivä

Alotin jo torstaina siivoomaan vaatekaappiani, eikä homma ole vieläkään valmis. Kyse ei ole kaapin suuruudesta, vaan omasta laiskuudesta. Kaapin "hyllyosan" olen saanut siivottua, mutta naulakon puoli pitäisi vielä hoitaa kuntoon. Onneksi on vain vähän pienempikokoinen pikkusisko, jolle voi antaa kaikki vaatteet, jotka ei itselle enää kelpaa. Ehkäpä huomenna olis sopivaa aikaa tehdä siivous loppuun.

Tänään oli aika kiva päivä. Olin aamun Puhoksessa poikaystävän luona. Käytiin vähän ulkoilemassa, kun oli niin kaunis ilma. Ei kyllä uskoisi, että jossain tuolla taivaalla leijailee kilokaupalla tuhkaa! No kuitenkin. Lähdin sieltä poikkiksen luonta jo yhden maissa ja tulin kotiin odottelemaan muutamaa kaveria kylään. Tyttöjen kanssa vietettiinkin sitten kiva iltapäivä/ilta mm. herkuttelemalla, ottamalla kuvia ja pelaamalla RockBand:iä. Aloin just selailla noita kuvia ja huomasin ettei oikein mikään ole taas miun osalta julkaisukelpoinen. Taaskaan.

Tässä vähän päivän asua perjantailta. Sain siis torstaina sen kaipailemani nahkatakin ja vaikka takki onkin melko lyhyt, se on juuri sellainen kun mitä halusinkin :-)


Nyt lähden nukkumaan. Huomenna olis suunnitelmissa mm. läksyjen tekoa, pesisharkat (pienten), sen kaapin loppuunsiivous ja jonkun näköistä lenkkiäkin voisi tehdä, ellei sää ole ihan kauhea. Ja tähän blogiin on pakko saaha tehtyä se kuvallinen banneri!!

-K

4 kommenttia: