keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

eilistä eilinen

Kaikki nää postaukset tulee nyt vähän myöhässä, kun en ole kerennyt olla kotona melkein ollenkaan. Tässä kuitenkin kuvia toissapäivältä. :) Kuvien laatu voi olla aika hyvä, kun pikkusiskon pokkarilla kuvailtiin.

Lähdettiin käymään kirppiksellä ja se reissu sitten vähän venyi muutamaan muuhunkin paikkaan. :)


Käytiin mm. pehmiksillä kylän ainoassa kivassa kahvilassa.



Kirpparilta ostin tuon kivan, pitkän, kultaisen topin (3,5 €). En tule varmaankaan käyttämään sitä kesän aikana, mutta jos sitten syksyllä. Se on kimaltava ja vois sopia vähän hienompiinkin tilaisuuksiin tiettyjen asusteiden kanssa. Tuo persikan värinen paita ylänurkassa on noissa aiemmissa kuvissakin miulla päällä, mutta se on niin uusi, että kuuluu samaan joukkoon. ;) Tilasin sen joskus maaliskussa Hennesiltä, ja nyt se sit vihdoin saapui. Sinisen tunikan ja "tissivyön" (:D) ostin Kekäleestä, maksoivat yhteensä 22 €. Lisäksi ostin uusimman Trendin, joka on kohta jo varmaan vanha Trendi, mutta sainpahan jotakin lukemista "työpaikalle".

Tänään olis ohjelmassa vielä treenien pitoa ja illemmalla "ladypesis", johon päätettiin pienen kaveriporukan kanssa mennä. Meillä kaikilla on pesistaustaa ja räpylät ollu tarpeeks pitkään naulakkoon ripustettuina, joten nyt on aika käydä kokeilemassa vieläkö se onnistuis... Saa nähdä. :)

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti