perjantai 11. kesäkuuta 2010

holiday just get started

Nyt loppui eka kesätyöhomma, eli kissojen hoito ja loma alkoi varsinaisesti ;) (lue: pääsin vihdoin kotiin nukkumaan.) Tietysti miulla on vielä työ mummin avustajana, ja se kestää elokuun loppuun asti. Hänen luonaan ei tarvitse käydä kuin 7½ tuntia viikossa, eikä homma ole vielä ainakaan kovin raskas. Itse asiassa olen aivan kohta lähdössä mummille ja pari tuntia olisi tarkoitus olla. Sitten pitäisi tulla kotiin siivoamaan ja pakkaamaan. Viikonloppuna on Lappeenrannassa yhden yön yli kestävä turnaus (siis pesistä taas kerran). Silloin tällöin nuo pesisjutut vie aina vähän liikaa aikaa, vaikka en itse enää pelaakaan. Olen vähän miettinytkin, että lopettaisin valmentamisen tämän vuoden jälkeen. Onhan tuota tullut tehtyäkin jo neljä vuotta.

Ensi viikolla onkin sitten taas iskän viikko. Tää viikko meni nyt vähän sekaisin, ku oli sitä kissojen vahtimista, niin en ole nyt äidillä kun vaan kaksi yötä. Iskällä ei siis tule varmaan postailtua ihan niin paljoa (tai sitten tulee, jos ei muutakaan tekemistä ole). :)

Olen odotellut tässä jo pari päivää viimeisen jakson kurssiarvosanoja.. Ensi viikolla pitäisi jaksotodistuksen tulla, joten eiköhän ne numerot tänään ilmesty tuonne nettiin, iiks. Lähinnä matikka jännittää. En yhtään tiedä, että minkä saan siitä, kun ei saatu kokeitakaan takaisin. :/

Nyt lähden mummille!

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti