lauantai 5. kesäkuuta 2010

summer time, and the living is easy

Tänään oli siis yo-juhla, johon menin kuoron esiintymisen takia. :) Edellisessä postauksessa pohdinkin, mitä pukisin sinne päälleni, ja se kysymys ratkesi viikolla, kun marssin Kekäleeseen ja ostin sen mekon mitä olin suunnitellutkin. Sovitin mekkoa kolmena eri värinä, mutta päädyin turvallisimpaan vaihtoehtoon, eli musta-valko-harmaaseen, sitä kun voi tulevaisuudessakin käyttää eri tilaisuuksissa (esim parin viikon päästä olevissa tutun rippijuhlissa :) Laitan kuvan mekosta, kunhan pääsen äitin luo. Tokareita ei saatu tänään, vaan jaksoarvioinnit tulee sitten postissa parin viikon kuluttua.

Tällä hetkellä oon "töissä", eli vahtimassa naapureiden kissoja. Niillä on aika pieni pentu vielä, joten olen sen seurana täällä yötä. Pari viime yötä Juha oli täällä miun seurana, mutta nyt ei. Saa nähdä joudunko juoksemaan kotiin kesken yön. :p

Alotin torstaina myös miun varsinaiset kesätyöt, eli oman mummini avustajana toimisen. Homma ei sinänsä ole kovinkaan vaativa, sillä miun pitää käydä hänen luonaan vaan yhteensä 30 tuntia kuussa, eli noin 7½ tuntia viikossa. Avustusta hän tarvitsee siis sairautensa takia.

Tuntuu että nyt kun loma taas alkoi, tekemisen puute alkoi heti painaa päälle. On niin outoa kun on tottunut siihen, että koko ajan on jotain hommaa ja nyt saakin vaan olla. Toisaalta "vaan oleminen" alkaa vähitellen tympiä. Onneks miulla on jo pieni tehtävälista kesän ajaks. Siihen kuuluu esimerkiksi ompelua, jota en oo koulukiireiden takia tekemään ollenkaan.




Ihana Micha. Haluun nuo hiukset! No, eihän tässä enää pitkään mene, kun ne on tuon pituiset =)
Kuva täältä.

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti