maanantai 6. elokuuta 2012

JEE

Moikka! Sairastelusta on nyt jotenkuten selvitty, vaikka pientä flunssaa on kyllä edelleen. Onneks elämästä löytyy tällä kertaa jotain positiivistakin, nimittäin saatiin Juhan kaa vihdoin ja viimein kämppä Joensuusta! Jippii! Aloin jo tuskastumaan kun mistään ei kuulunu mitään, vaikka olin hakenu asuntoa kolmesta eri paikasta, joten äipän vinkistä laitoin sit ilmoituksen tori.fi -nettisivustolle, ja se tuotti tulosta! Jo ekan illan aikana sain pari yhteydenottoa, ja seuraavina päivinä muutaman lisää. Näistä sit löytyi tämä meidän tuleva vuokra-asunto, saunallinen rivarikaksio parin kilsan päästä keskustasta.
 Meillä oli myös yks toinen vaihtoehto, johon otin itse yhteyttä huomattuani sen siellä samaisella nettisivustolla. Kyseessä ois ollu vuonna 2010 rakennettu luhtitalon alakerrassa oleva super siisti kaksio. Tän näyttö ois kuitenki ollu vasta parin viikon päästä ja ajateltiin et siihen on varmasti ihan sikana hakijoita. Sit kun meille tarjottiin näytön jälkeen tätä rivarikämppää niin jonkun aikaa mietittyämme päätettiin ottaa se. Onhan tää meidän tuleva kämppä kuitenkin 20 neliömetrii suurempi (kun se luhtitalo ois ollu), ihan tarpeeks siisti meille ja vuokrakin on pienempi. Ei nimittäin välttämättä asuta (jos hyvin käy) kun vaan tää vuosi Joensuussa... Sen näkee sitten miten nuo miun opiskelut menee... :p
 Oon nyt kuitenkin ihan innoissani ja kauhuissani siitä että päästään vihdoin muuttamaan! Eniten ahdistaa rahanmeno, ois nimittäin ihan hirveesti kaikkee ostettavaa; pyykinpesukone, sohva, telkkari, ruokapöytä ja tuolit ja äää :D Yritetään hankkia näitä silleen vähän kerrassaan ja alkuun ehkä lainaillaan vaan sukulaisilta :D Mut pikkuhiljaa yritetään sisustaa sitä kämppää meidän näköseks... ;)

Nää kuvat on muuten otettu joskus pari viikkoo sitten Millan kaa kuvailureissulla... :-)
-K

1 kommentti: