maanantai 26. tammikuuta 2015

my day


Sunnuntai. Aamulla nukuttiin pitkään. Heräiltiin vasta kymmenen aikaan, vaikka molemmilla tais herätyskellot soida jo pariin kertaan ennen sitä. Mikäs siinä kun ei kiire ole mihinkään.
Syötiin aamupalaa ja kokkailin jo iltaa varten valmiiks broilerikastiketta. Samalla raivailin vähän keittiötä ja laitoin eilen Anttilasta ostetut tabletit pöydälle.
 Puettiin päälle, pakattiin koirat autoon ja hurautettiin Puhokseen, jossa käytiin heittämässä pieni kävelylenkki (Neonkin kanssa on alotettu hihnaharjottelu!), ja napsittiin muutamat kuvat Sakusta (joka käyttövalioitui viime vuoden lopussa haukkuessaan neljännen HIRV-1 tuloksen ♥).
Saku kohta 7 v. ja miehekäs pinkki kaulapanta...
Lupasin yks päivä kassalla Juhan mummolle, että mennään käymään niin pitihän se lupaus pitää ja mentiin sinne kahvittelemaan. :) Samalla nähtiin muutamaa muutakin sukulaista, jotka oli käymässä.
Poistulomatkalla pysähdyttiin hetkeks vielä Juhan porukoille. Kun tultiin kotiin, koirat simahti ihan totaalisesti.
 
  Olin lupautunu menemään Kino-Hoviin lipunmyyntiin, joten söin supernopeesti, vaihoin vaatteet ja lähin duuniin. Jotenki en osaa ajatella tuota leffateatteria ollenkaan työnä, vaan oon ajatellu koko ajan et miulla oli eilen vapaapäivä. :-D Ehkä sen takia, et sieltä selvii aina niin nopeesti pois. 
 
Näytökset oli 16.30 ja 19 eikä miun tarvinnut olla siellä koko aikaa, niin mentiin siinä välissä käymään miun kummin luona. :) Koiratkin oli mukana ja saivat uuden kaverin, sekarotuisen Lissu-neidin. :)

Sit taas lipunmyyntiin. Juha lähti käymään salilla niin mie kävelin kotiin teatterilta. Vaihoin vaatteet ja nappasin Nukan mukaan ja lähettiin juoksulenkille. Neo sai harjotella vähän aikaa yksin oloa. 
 Ennen Puhokseen menoa oltiin kävästy Siwassa ja bongasin sieltä tuollaset kivat koristetyynyliinat vitosella. :-D Kyllä, Siwasta. Tosin nyt jälkeenpäin mietin et miks en ottanu tummansinisiä, kun ne ois kuiteski sopinu paremmin tähän tällä hetkellä vallitsevaan värimaailmaan meijän "sisustuksessa". :) Mut niin, sit lenkin jälkeen etin niille tyynyt ja kävin suihkussa.
Iltapalaks tein vielä meille herkkurahkaa mansikoista ja mustikoista. :)
Sit olin vielä vähän aikaa koneella ja painuin nukkumaan.

Sellanen sunnuntai. Hyvä et saatiin nyt vihdoin käytyy noiden muutamien tuttujen luona. Jännä et miten se on loppujenlopuks niin vaikee lähtee käymään sukulaisten luona, vaikka mukavahan niitä on aina nähdä.

Toinen leipäosaston vakkareista on nyt kolme viikkoo lomalla nii arvatkaa vaan kellä on sit senki edestä töitä. Jep, miulla. Kelpaa kyllä.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti