tiistai 13. tammikuuta 2015

Wandering on Horizon Road, following the trail of tears

Heipsan! Halusin tulla jotain kirjottelemaan ja koska ei miulta kamerasta löytynyt oikein muusta kuvia kun noista hurtista, niin laitetaan nyt sit niitä. :-D

Ois ihan kunnon blogi-innostus päällä, mutta koska ei oo oikein mitään "uutta" kuvattavaa, niin se sit vähän harmittaa. Ei näitä koiriakaan viittis ihan joka postaukseen tunkee. :-D Saa heitellä ideoita! 

Ootan kauhunsekasin tuntein ens syksyy. Miulla on suuhygienistin paikka Kuopiossa ja jos lääkiksen ovet ei avaudu vieläkään niin sinne ois sit lähtö. Tai siis tää (hammas)lääkiskin on Kuopiossa, joten sinne on joka tapauksessa muutto esissä. Juhan kanssa on nyt sit mietitty, että jos se ei vaikka saakaan heti sieltä töitä, niin joudun ainakin alussa muuttamaan sinne ihan yksikseen. No, onneks siellä asuu tosi paljon kavereita tällä hetkellä. Mietityttää vaan et miten näiden koirien kanssakin sit tekis.
Alotinkin nyt sunnuntaina luku-urakan kevyesti fysiikalla. Tai oon jo syksyllä lukenu bilsaa jonku verran, mut se laskurutiini on se mitä tarviin.

Nyt ulos ja "kohta" jo nukkumaan, koska huomenna on töissä kuuden aamu eli viideltä herätys! Onneks pääsen jo kybältä pois ja torstai oiskin sit vapaapäivä. :)
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti