perjantai 3. huhtikuuta 2015

march through my phone

En voi uskoo et nyt ollaan jo huhtikuussa. Justhan vuos vaihtu! Miun puhelimen takakamera lopetti kun lopettikin toimintansa kokonaan sillon helmi-maaliskuun vaihteessa, joten oon ottanu kaikki maaliskuun puhelinkuvat etukameralla, mikä on välillä osottautunut hivenen vaikeeks (esim just jotain maisemakuvia otettaessa ja muun muassa ruokakuvia en oo ottanu käytännössä ollenkaan). Tässä nyt kuiteski muutamia.
1. Sillon ku aurinko paisto. Tuntuu et miun tervehtymisen jälkeen sää on ollu pelkkää harmaata isoilla räntäpalloilla höystettynä. 2. Kävin kuun alussa kampaajalla. 3. Lotan konfirmaatiobileissä. 4. Kävin testaamassa uutta salia äitin ja Millan kaa, oli ihan jees.
1-3. Kevät ♥ 4. Useina iltoina kipittelin vielä Kupiaisesta päästyäni lipunmyyntiin Kino-Hoville. Tää oli yks sellanen ilta. Taivas oli niin nätin värinen et kuvan kuiteski kiireessä kerkes ottaa. :)
1. Koirien kaa ulkoilemassa. 2. Harrastin aika paljon hyötyliikuntaa ja asfalttien sulaessa pyöräilin töihin. Tässä hurruuttelin kotiin auringon just laskiessa. 3-4. Niin ja tältä se loppukuu sitten näytti. :-D 
 1. Synttärilahjakukkia. 2. Synttärikakku eli mustikka-vadelmaraakakakku valmistumassa! :) 3. Neputsi petikaverina. 4. Olin siis koko viime viikon kipeenä (korkea kuume + flunssa + jäätävä kurkkukipu loppuviikosta) ja tuntuu etten oo siitä vieläkään oikein toipunu. Viikon päästä lauantaina ois Extremerun Tahkolla, mikä lie meikäläisen juoksukunto siellä. :-D Hirveesti haluis jo päästä salille ja lenkkeilemään, mut koklasin eilen kävellä töihin eikä se tuntunu kauheen hyvältä. :| No, ehkä tää tästä.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti