sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

taas yks viikonloppu

Tässä tulis nyt taas kunnon sekava postaus tältä viikonlopulta. Olin perjantaina gaalailemassa Tapiossa, mut siellä ei ollu kameraa mukana ja otin kännykälläki kuvia hämmentävän vähän (johtuen ehkä siitä et juoksin vaan paikasta toiseen laittelemassa niitä kuntoon), mut sain kyllä Annelta muutaman ööööh todella edustavan yhteiskuvan. Yks on tuolla postauksen lopussa (kannattaa siis lukee koko postaus ehe ehe)! Eilen sit tulin Reetan ja Janin kyydillä kotiin puolen päivän maissa. Vietettiin kunnon perhepäivä. ♥ Käytiin koko porukalla (siis mie, Juha ja koirat :-D) pitkällä lenkillä ja samalla kaupassa, käytiin yhessä pesemässä auto, tehtiin ruokaa (GRILLIruokaa) ja saunottiin. Kiva kun molemmilla oli kerrankin täysin vapaa viikonloppu.
 Tässä ois vaihtelun vuoks pari kuvaa koirista... :-D Käytiin vielä illalla ennen saunaa vähän leikittämässä noita.
 
Neo täyttää ens viikolla jo puol vuotta! Vastahan se oli kasiviikkonen.
Tänään herättiin sit aikasin, käytettiin (käytin) omat koirat ulkona ja hurautettiin hakemaan Juhan iskän (ja Juhan) karhukoirat Puhoksesta. Niiden kanssa ajeltiin sit Simpeleelle näyttelyihin. Mie sain esittää ihanan Piiku-neidin, joka saikin hienosti ERI SA ja oli PN3. Vanha konna Saku nappasi EH:n. Voisin adoptoida tuon Piikun itelleni, jos tää asumistilanne ois vähän erilainen, se on niin symppis!
Tässä se murunen on tammikuussa kuvattuna.
Miulla on nyt jostain syystä hyvin levoton olo, mikä johtunee univeloista ja parista kahvikupista, jotka join (KYLLÄ) kotiintulomatkalla tuolta Simpeleeltä. Plus et kuuntelen jo kolmatta kierrosta Paperi T:n Malarian Pelkoo. Ihan sairaan kova! En tosin tiedä miten se liittyy tuohon levottomuuteen.

Tässä vielä tää kuva, jonka menin postauksen alussa lupaamaan. Laitan varmaan lisää sit siihen kuukausipostaukseen taas, jos jaksan sellasen tehä.
 Kerran tätä energiaa nyt on niin pitäsköhän kurkata vähän bilsaa. Ois kuukauden päästä yks pääsykoe.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti