perjantai 22. tammikuuta 2016

2015

Tein tän nyt kuitenkin. Tavotteeks otin et laitan vaan järkkärikuvia kollaaseihin, mut koska joiltakin kuukausilta niitä oli niin onnettoman vähän niin pakko sinne oli muutama kännykkäräpsykin laittaa täydennykseks.

Edelliset vuosipostaukset: 2014, 2013, 2012 käykääs kurkkii!
Tammikuussa tein ihan sikana töitä: olin sekä Kupiaisessa, Kino-Hovissa että Tapiossa töissä saman kuun aikana. Töiden lisäks arki pyöri tuon vielä niin pikkuisen koiranpennun ympärillä. Paljon tuli ulkoiltua ja jonkin verran myös liikuttua kovista pakkasista huolimatta. Kuun lopussa oli Millan synttäreiden aika, niinkuin on taas ens viikon keskiviikkonakin kun neiti täyttää 18! Whaaaaat!
Olin edelleen tosi paljon töissä, muistaakseni tein Kupsalla parikin 45 tunnin viikkoo. Alottelin myös pääsykoelukuja, tosin vähäänhän ne sit jäi ylipäätään koko kevään aikana, kun oli niin paljon kaikkee muuta. Joensuussa kävin vissiin aika monta (4) kertaa kuun aikana, muun muassa Reetan synttäreillä/ystävänpäivän vietossa syömässä pullaa ja leffailemassa ja Minnan kaa juomassa kaakaoo Coffee Housessa (opin vasta huhtikuussa kahvin juonnin jalon taidon; tällä hetkellä päivän neljäs kuppi menossa :-D). Ulkoiltiin ja nautittiin lisääntyvästä valon määrästä.
Maaliskuun alussa vaalensin latvat Lotan rippijuhlia varten (siitä ei tosin tässä oo kuvaa :-D). No sit oli ne juhlat ja hetken päästä myös miun 22-v. synttärit, joita varten tein elämäni ekan (ja tällä hetkellä edelleen myös vikan) raakakakun ja muitakin herkkuja. Hullaannuin revontulista niin etten meinannu malttaa mennä nukkumaan ja seuraavana aamuna oli kuudeks töihin meno. Söin terveellisesti (kun noita juhlia ei lasketa) ja uudet lenkkarit lisäs taas juoksuintoa siihen asti kunnes tulin kipeeks. Loppukuu menikin sohvan pohjalla sarjoja katellen.
Huhtikuun alussa yritin toipuu taudista ja onnistuinkin siinä jokseenkin hyvin ennen Extremerunia. Mökkeiltiin siis kuuden hengen tyttöporukalla viikonloppu Tahkolla kyseisen juoksutapahtuman takia ja oli kyllä superhauskaa. :) Kävin Tapiolla gaalassa ja harrastin koirien kanssa ahkerasti agilityä ja tottisjuttuja. Loppukuusta vietettiin vappua Reetan ja Janin kanssa meillä.
Alotin toukokuun tekemällä itelleni kunnon aamupalan. :-D Tehtiin myös meillä ruokaa äidille äitienpäivänä. Kävin Neon kanssa mätsäreissä, mutta näyttelyihin en pystynyt enkä siis myöskään jatkossa pysty ilmoittamaan puuttuvan kiveksen takia. Kävin Kuopiossa kahden yön reissulla pääsykokeissa, joihin en lukenu kunnolla. Hupireissu siis. Tulipahan tutustuttuu tulevaan kotikaupunkiin ja nähtyä kavereita! :-D Ihastelin keväistä luontoa (oikeesti, tän nyt vois jättää jo mainitsematta eiköhän se oo itsestäänselvyys) ja käytiin koulujen päättymispäivänä serkkutytön valmistujaisissa ja illalla näin sitten myös lukiokavereita. ♥ Ainii, ja leikkasin otsarit! Siis tästä lähtien Krista, kun ees harkihet niin EI. Kasvatat ne kuiteski heti pois. :-D
Tulipas tästä nätti! :-D Kesäkuu oli ihan kiva kuukausi, vaikka ei se kovin kesäinen ollutkaan. Eiku nyt ku mietin tarkemmin niin taisinkin olla vähän alamaissa. Ahisti tuleva syksy ja sit kun sen suunnitelmat varmistu niin ahisti vähän lisää. :-D No ei, aika nopeesti se ahistuneisuus sit karis kun tuli vähän varmuutta et mitä tapahtuu. Kävin vielä yksissä pääsykokeissa Joensuussa (tosiaan turhaan) ja sit teinki vaan töitä. Juhan serkut piti mökki-illan ja sinä iltana auringonlasku oli huikee. :-D Kävin kirjastosta pienen satsin klassikoita. Käytiin hakemassa Lumo yks arki-ilta aika extempore Lievestuoreelta. Sit yks toinen arki-ilta käytiin Minnan kaa Tohmalla kuuntelemassa Scandinavian Music Groupii ja tykkäilin kovasti. Loppukuusta oli sen verran vapaata et käytiin Millan kaa viikonloppureissulla Helsingissä 1D:n keikalla. ♥ :-D
Heinäkuu oli kyllä huippu, varsinki pari ekaa viikonloppuu! Lauran polttarin ja Lauran ja Laurin häät. ♥ Niistä jäi kyllä sellasia muistoja mitä jaksaa ilolla miettii vielä mooonia vuosia. Kuu oli suht kylmä. Käytiin silti Juhan perheen kaa mökkeilemässä ja Minnan kanssa ilta-uinnilla. :-D Nuka täytti 2 vuotta. Käytiin Kuopiossa hoitamassa asumisasioita. Varattiin Millan kaa Turkin matka ku ei ollu tarpeeks lämmintä. :-D
Ehkä miun lempparikuu koko vuonna. Tein viimeset työhommelit Kupiaisessa ja Kino-Hovissa. Vietettiin kiva ilta Minnan ja Veeran kanssa Riuttavuorella. Varsinki alkukuusta oli niiiin lämmintä et kävin ottaa aurinkoo rannalla! Keräsin vadelmia ja kanttarelleja (mustikat ja mansikat pakasteltiin jo heinäkuussa), väritin, alotin pakkaamaan tavaroita kasaan. Vietettiin Reetan kaa tyttöjen iltaa Joensuussa. Käytiin kattoo sekä miesten että nuorten pesistä. Kuun lopussa muutin Kuopioon.

Koulu alko ja sitä olikin varsin paljon mut sehän ei minnuu häirinny, sen sijaan olin (salaa) ihan innoissani kun hommia oli paljon. Kävin muutamissa pippaloissa. Tutustuin uusiin luokkakavereihini ja vietin aikaa myös vanhojen kunnon Kittee-kamujen kaa. Tutkin ja ihastelin uuden asuinalueen lenkki- ja ulkoilumaastoja. Leivoin omppupiirakkaa. Olin myös Kitteellä ja käytiin ravintolalaivan kesän päättäjäisissä. Reeta ja Jani kävi miun luona Kuopiossa.
Lokakuu meni jotenki tosi nopeesti ohi. Ensin oli kouluu ja paljon palautuksia, sit tulikin jo loma ja Turkin matka. Oli kiva reissu ja ihanan lämmintä koko viikon. ♥ Kun tultiin takasin koulu jatku ja syksy olikin jo pitkällä. Käytiin kattoo Ed Sheeranin Wembley-keikkaa Kuopion Scalassa. Ostin pari uutta levyä matkamusaks Kuopio-Kitee välille. Alottelin joululahja-projekteja eli rupesin neulomaan ekoja sukkia. :)
Hyvin tapahtumarikas marraskuu oli kyllä tänä vuonna. Koulujuttuja oli tosi paljon johonki kuun puoliväliin asti, sit rupes helpottamaan ja loma alkoi heti joulukuun alusta. Kaiken kaikkiaan syksystä jäi tosi hyvä maku suuhun; motivaatio oli korkealla ja se näky arvosanoissa. Oon tullut vähän siihen tulokseen,, et lopetan haahuilut lääkiksen puolelle ja käyn tuon koulun ensin loppuun ja sitten mietin uudelleen. Mut siis niin. Marraskuu. Käytiin kattoo Kalpan peliä ja leivottiin piparitalo vielä vikoina päivinä ennen joululoma"eroa" koulukavereiden kanssa. :) Juha tuli miun luo Kuopioon ja vietettiin tosi mukava viikonloppu ulkoillen, syöden ja shoppaillen. ♥ :-D Fiilistelin Adelen uutta levyä. Luokan pikkujoulut oli. Ehin rauhottuakin välillä kotikotona. Kaikkee! 
Joulukuuta vois kuvata yhellä sanalla: loma. Ei ollut koulua, ei ollut töitä. Olin vaan. Tein paljon käsitöitä, urheilin, ulkoilin. Oikeestaan aika hyvä tapa lopettaa tää vuos, sillä tammikuusta elokuuhun tein aikamoisella tahdilla töitä ja syyskuusta joulukuun alkuun käyntinkin sit lähes kaiken vapaa-aikani koulunkäyntiin. Joten ehkä yhen kuukauden täyslomailu sallitaan. 

Mut tapahtuko joulukuussa sit mitään? Yhet pikkujoulut oli kuun alussa. Kävin SMG:n keikalla. Käytiin äitin kaa Kuopiossa ennen jouluu tsekkaamassa kämpän kunto ja tekemässä viimeset jouluostokset. Jouluna pelailtiin yhessä lautapelejä ja pleikkarilla. Mitäpä muuta sitä vois elämältä toivoa. :-D Vuosi vaihtu rauhallisissa merkeissä läheisten kanssa.

 2015 oli ihan hyvä. Tää alkanut vuosi vaikuttaa aika koulupainotteiselta, mutta on siellä muutamia kivoja vapaa-ajan juttujakin onneks tulossa. :)
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti