lauantai 16. tammikuuta 2016

I'll be the shelter that won't let the rain come through

Eilisiltasen jallu-jätskikuurin avulla kurkkukipu tuntuis lieventyneen, mutta totta kai se muutti muotoonsa flunssaks. Tänään on siis niistetty koko päivä ja olo on melkosen kurja. Käytiin kuitenkin ihan pienellä kävelyllä joku aika sitten. Muuten ei tänään tuu varmaan ulos hirveemmin lähettyä noiden hurjien pakkaslukemien takia (-31 näytti aamulla, nyt taitaa olla jotain -25).
 Nuka ja Neo sai jäädä sisälle odottamaan lenkin ajaks ja otettiin mukaan vaan nuo karhukoirat. Lumo on nyt 9 kk ikäinen ja alkaa näyttää varsin näpsäkältä nuorelta neidiltä, pitänee viedä tänä keväänä muutamiin näyttelyihin. Myös Nukan haluisin käyttää kevään/kesän aikana aikuisten luokassa näytillä.
Meillä kävi hyvä tuuri, nähtiin kaks saukkoa lenkin aikana! Oon tässä kaheksan vuoden aikana aina vaan kuullu, että niitä tuossa voimalalla muka asustelis talvella, mutta nyt pääsin todistamaan sen omin silmin (ja kameroin). Miulla ei tietenkää ollu ku yks putki mutta kattokaa vaan, siellä se saukko pötköttää jään reunalla! :--D Mietiskelin tuossa et lähisinkö uusintayritykselle, mut en nyt jaksa. Ehkä huomenna vois kokeilla sen pidemmän objektiivin kanssa.
Mie alan nyt ehkä toteuttaa aamuista suunnitelmaani ja pötkähän tuohon sängylle hurttien viereen kattelemaan Netflixii. Illemmalla ois sitten vissiin tiedossa vielä hampurilaispaardit Kostamossa. :-D
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti