torstai 14. tammikuuta 2016

No river is too wide or too deep for me to swim to you

Menin eilen kotiin Kuopioon ja löysin vaikka mitä kivoja ja söpöjä juttuja mitä sain joululahjaks ja mitkä olin vaan pakannu kassiin ja kantanu kämpille sillon joulun jälkeen (en siis muistanu kaikkien olemassaoloa...) ! Otin sit muutamista kuvia taka-ajatuksena vähän testailla tuota miun 50 mm putken toimivuutta. En luota siihen... :-D
 Just ku entiset teevarastot rupes hupenemaan, niin Minna oli käärässy tätä superhyvää mansikkateetä pakettiin. Tack. ♥ Miun kurkku on ollu nyt jo viikon kipeenä ja tuntuu et pahenee vaan koko ajan, niin kuumia juomia on tullu killitettyy ihan kiitettävästi.
 Tää supersöpö Dermosilin suihkugeelisetti tais tulla äipältä. ♥
 Näitä ei voi koskaan olla liikaa. Oon aikamoinen vilukissa ja en pysty nukkumaan ku vasta ihan kesällä jossain hepeneissä, siks flanelliyöpökät on must.
Tässä vielä sekalainen setti kosmetiikkajuttuja. VS:t Juhalta Tukholman tuliaisina ja Garnierit Millalta. ♥ Testasin tuota Garnierin kosteusvoidetta eilen, tuleepa muuten pehmee iho!

Lisäks muuten sain tuon taustalla näkyvän torkkupeiton x 2. :-D Toinen on nyt sängyllä ja toinen sohvalla! Kun flanellipökät ei riitä (eli joka ilta)...
 -K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti