tiistai 26. tammikuuta 2016

lazy monday

Alotin eilen ihan innossani heti aamulla kuvailemaan matskuja "my day" -tyyppistä postausta varten. No jostain syystä iltapäivällä iski kauhee väsymys joka jatku iltaan asti ja ne kuvat ois sisältäny lähinnä kohtauksia O.C.:stä, joten päätin et teen sen ehkä joskus toiste ja ehkä vois olla hyvä jos tekisin sen Kuopiossa enkä täällä Kitteellä koska täällä ei tapahdu mitään. :-D  

Aattelin kuitenki et laitan tänne nyt joitaki noista alkupäivän kuvista. Alotin aamun hirmu tomerana tsekkaamalla et onko lukkariin tullu mitään muutoksia ja merkkailin muutenkin vähän tulevia menoja kalenteriin. Varasin myös Neolle rokotusajan ja päästiinkin heti tänään niin ompahan sekin asia nyt hetkeks hoidettu. 
Kun olin hoitanu nää tärkeelliset asiat, kävin hakee aamupalaa ja katoin (vaan) yhen jakson O.C.:tä. Oon jotenki ihan fiiliksissä tuosta sarjasta, se on jotenki vaa niin paljon laadukkaampi ku nää nykyset teinisarjat. Muistan et sillon kymmenen vuotta sitten halusin kattoo sitä mut äiti ei aina antanu. :-D Nyt et mahda mitään muahahahaa.
 Sit lähinkin koirien kaa ulos. Tein vähän lumitöitä ja käytiin rämpimässä lumihangessa. Ajattelin et tuonne jäälle pääsis edelleen yhtä hyvin ku tuossa pari viikkoo sitten mut eikä mitä. Lunta oli niin paljon et luovutin suosiolla jo ennen puoliväliä. :-D
Joku vois ihmetellä et miten oon koko ajan vaan täällä kotikotona enkä opiskelupaikkakunnalla. No siten et meillä ei vaan oo nyt vielä kouluu paljo yhtään! Viime viikolla oli kolmena päivänä, maanantaista keskiviikkoon, ja tällä viikolla sit taas on vaan torstai ja perjantai eli tässä on nyt taas tämmönen viikon vapaa. Onneks ei oo sentään tullu ihan pelkästään lorvittuu, miut pyydettiin nimittäin pitkästä aikaa viime viikolla töihin ja kävinkin sit leipäosastolla tekemässä kolme vuoroo! :) Toivon todella paljon et sieltä löytyis miulle kesällekin hommia, tuttuun paikkaan on niin helppo mennä.
Sit kun lumihankijuoksu alko riittää niin tultiin takas sisälle ja kello olikin jo sen verran et päätin syödä. Kokkailtiin Juhan kaa sunnuntaina kermaperunoita, uunijuureksia ja hirvipaistii. Niitä lämmittelin ja tein pikasalaatin vielä lisukkeeks.
Otin muutaman selfien itestäni iltapäivällä siinä koomassa missä nyt olin. Siis syötyäni tuon ruuan meinas uni tulla ihan väkisin. Taistelin kuitenki vastaan ja jatkoin Netflixin katteluu ja neuloin pikkusen. Huomaa et innostus on nyt laantunu vähän mut tällä viikolla pitäis tulla uus Novitan lehti, joten eiköhän se siitä taas palaudu... Mut niin. Kiva välillä näyttää omaa naamaakin täällä blogin puolella, sitä kun ei hirveesti tuu kuvailtua. Laitettiin sillon joku aika sitten raitaa tuohon tukkaan niin se on jo nyt aika paljon vaaleempi kun mitä esimerkiks syksyllä. Tarkotus ois joskus huhtikuussa ehkä käydä uudestaan ja vaalentaa vielä vähän lisää. Jos kärsii. Tarkotuksena miulla ois päästä sellaseen aika omansävyseen jossain vaiheessa.
Loppuiltana en tehnykää mitään järkevää paitsi kun Juha tuli nii mentiin salille. En ollu käyny taas varmaan pariin viikkoon koska olin flunssassa mut nyt pysty taas tekemään kunnolla. :) 

Semmonen yhdistetty päivä/kuulumispostaus. Oon tehny huomion et postailen aina tammikuussa eniten, liekö näin on tänäkin vuonna...
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti