keskiviikko 14. joulukuuta 2016

It's beginning to look a lot like...

Jatketaan jouluisella teemalla. Tulin tänään muutamaks viimeseks päiväks tänne Kuopioon ennen joululomaa. Perjantaina päästään siis lomalle ja koska lähen melko heti koulusta ajelemaan Kiteelle, ois tää kämppä nyt parissa päivässä saatava lomakuntoon. Eli lähinnä siivottava. Siivouksen lisäks pitäis tietty osata pakata kaikki mitä nyt kolmeks viikoks mukaan tarvitsee, ettei tänne välttämättä tarviis tulla välillä käymään ollenkaan.
 Paketoin äsken viimesetkin lahjat, kaikki ois nyt hankittuna! Tänä vuonna oon ostanu lahjoja vaan perheen jäsenille (+ kummipojalle) ja niillekin keskimäärin yhen per nenä. :-D Silti äsken laskeskelin, että onhan tuota rahaa taas palanut. Lähtee aina vähän lapasesta, mutta kun semmosia onnistuneita ja tarpeellisia lahjoja on vaan niin kiva antaa. :)

Nyt iltapuuhille, huomenna menee melkein koko päivä hankehommissa! Aloiteltiin tätä hanketta (hanketyökurssi 5 op kuuluu meidän opintoihin) jo helmikuussa ja silloin tuntuu, että loppuuko tää koskaan, mutta huomenna on jo viimeinen kerta käsillä. Sitten enää raportin kirjoitus ja pojot tilille. :)
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti