sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Kevät, olet myöhässä

Miun oli tarkoitus tulla postailemaan heti maanantaina kuvia meidän vappupiknikistä, mutta kun kaivoin sillon piknikillä ollessa kameran repusta, huomasin että muistikortti oli jääny kotiin. Joten ei kuvia piknikistä. :-D Saatiin nauttia siitä, ihme kyllä, oikein mukavassa aurinkoisessa ja suht. lämpimässä kelissä edellispäivän räntäsateista huolimatta. 
Tää viikko on ollut jo hieman keväisempi, mutta pakko myöntää etten oo vieläkään luopunu pitkistä kalsareista tuulareiden alla! :-D Vaikka monena päivänä onkin aurinko paistanu, niin silti tuntuu että ilma on hyisen kylmä ja varsinkin aamulla pyöräillessä meinaan aina jäätyä kun koko matka on pelkkää alamäkeä. Ilmeisesti perjantaina oli ollut jo vähän lämpimämpää, mutta olin koko päivän (1030-1930) kaupan kassalla, joten en tiiä siitä mitään. :-D
 Viikonloppu meni siis jälleen kerran kotipaikkakunnalla ja niin tulee menemään myös tämän kuun loput viikonloput, sillä näillä näkymin miulla on töitä jokaisena lauantaina ja myös muutamana perjantaina. Työt tulee kyllä enemmän kuin tarpeeseen just nyt, sillä yritetään kartuttaa meidän matkakassaa vielä niin paljon kuin vaan mahdollista (neljän viikon päästä ollaan jo Edinburghissa ♥).
 Otsikkoon palaten, miulle tuli siis aamulla puhelimeen sellanen muistutus jostain Googlen kuvakansioista, että "selaa vuosi sitten tänä päivänä ottamiasi kuvia" tai jotain ja siis se ero oli ihan jäätävä. Tää samainen viikonloppu viipotettiin jo hellekamoissa (ja eräs poltti ittensä), puissa oli lehdet ja vedettiin ekat kunnon grillisapuskat naamariin. Oon miettiny et varmaan tulee verrattua tuohon viime vuoteen liikaa ja siks tuntuu että tää kevään ja kesän saapuminen on nyt ihan hirveen myöhässä, kai sitä lunta on sadellut aiempinakin vuosina vielä toukokuun puolella...
Joka tapauksessa oon nyt päättänyt, että tuli mitä tuli, en valita. Säänmukaista varustusta vaan päälle ja kiitollisuutta siitä että meillä täällä kaikki on muuten niin hyvin, kyllä se kesä sieltä vielä tulee, eikös vaan.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti