sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

04 / 2017

Hyvää vappua! Mie oon viettämässä huhtikuun viimeistä päivää Kitteellä, mutta huomenna ajattelin ajella sen verran aiemmin takas Kuopioon, että ehdin osallistua jonkin sortin vappupiknikille (joko sisä- tai ulko-, kelistä riippuen). :) Tässä pikaisesti huhtikuun kännykkäräpsyt.
1-4 Joku alkukuun Kittee/Puhos-viikonloppu. Aamupalaa vuoteessa, iltalenkki kauppaan ostamaan leffaherkkuja (kuvassa Kitteen coolein arkkitehtuurillinen rakennus XD), ulkoilua Puhoksessa ja se ite leffailta (katottiin pitkästä aikaa Iron Man 2). Oli kyllä hyvät herkut, namskis.
1 & 3 Jotenkin tuntuu että viimeisen kuukauden aikana on menty oman ammattitaidon kohdalla harppauksia eteenpäin. Tämä johtuu luonnollisesti meneillään olevasta klinikkaharkasta, johon on sisältynyt tähän mennessä niin omia potilaita kuin kandien avustusta, päiväkotilaisille ja koululaisille suun terveyshetkien pitämistä, suunhoitotuotteiden esittelyä apteekissa ja välinehuoltoon tutustumista. 4 Pääsiäislomalla pääsin myös rapsuttelemaan Juhan hammaskivet pois, kun Juhan sisko toi muutamia instrumentteja mukanaan. :-D Hyvä ergonomia! 2 Meillä on käynyt myös paljon eri tuotefirmojen esittelijöitä, joista Cloetta viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä
1 Harjoteltiin yhtä simulaatiota varten ja kahviteltiin samalla isolla porukalla 2 Reeta kävi miun luona Kuopiossa! ♥ 3-4 Kuopion söpöin, Kahvila Kaneli. Pidettiin Ninnin kanssa opparin teon lomassa kahvitaukoa siellä.
Tässä kuussa satoi lunta ja sitä satoi paljon ja viimeksi eilen (tästä vielä alempana lisää :-D). Mutta nyt huomaan, että välillä on ollut ihan kivoja kelejäkin, vaikka tuntuu että kevät ei oo vieläkään alkanut kunnolla. 1 Upee auringonlasku Neulamäen näköalatornista 2 Perjantai-ilta Puhoksessa, +6 taitaa olla muuten korkein lämpötila, johon ite oon tässä kuussa törmännyt :-D 3 Iltalenkillä Neulamäen metsissä 4 Ja tämä taas Puhoksesta. Nätti aurigonlasku. ♥
1 Meikkasin ja kiharsin pitkästä aikaa vähän tukkaa yks päivä. 2 Käytiin keilaamassa! Tytöt jatkoi vielä kattomaan Parkkosen Peteä, joten niillä oli haalarit jalassa. Hankin nää haalarimerkit meille joku aika sitten. Piisamirotta on miun lempparifilosofi ♥  3 Oli miulla itellänikin yhtenä päivänä haalarit jalassa. Käytiin taas vähän metsästelemässä wappua, painosanalla vähän. :-D Käytiin puolet rasteista ja lähettiin 4 Hesen kautta kotia!
1-4 Kuvia tältä viikolta, 1, 3 ja 4 on itseasiassa noin viimesen vuorokauden ajalta. :-D Eilen oli taas ihan hirvee lumimyräkkä, ei oo oikein lämpimästä ja aurinkoisesta vappukelistä tietoakaan. Onneks on munkkia ja simaa ja kaikkee muutakin hyvää herkkua. :-D Ja tekemistä riittää kyllä sisätiloissakin! Aamulla osallistuin piirakkatalkoisiin eräitä ens kesän häitä varten. Tehtiin nyt noin sadan piirakan satsi ja sulhon mummo tekee kuulema loput 300, koska haluaa. :-D Käy. 

Jooo tästä tuli nyt vähän hutaisu, mutta nyt pitää joutua saunaan ja sitten nukkumaan! Toukokuu, bring it on. :-D
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti