torstai 22. kesäkuuta 2017

Advie Lodge

Oltiin Invernessissä yksi yö. Alunperin olin varannut sinne kahden yön majoituksen, mutta oon kyllä todella tyytyväinen että siirryttiin seuraavaksi yöksi edes vähän eteenpäin (Loch Nessin toiseen päähän Fort Augustukseen), sillä se antoi meille sitten taas lisäaikaa Skyen saarelle. Majoituspaikkana meillä toimi sympaattinen B&B-tyyppinen Advie Lodge. Kyseisessä "majatalossa" oli meidän huoneen lisäksi kolme muuta huonetta, mutta meidän huone oli ainoa jossa taisi olla tuo kylpyhuone vähän erikseen. Paikan omistajat olivat aivan huippuystävällisiä ja ihania, vähän toista kuin mihin ollaan täällä jöröjukkien maassa totuttu. :-D
Kylppärissä oli tarvikkeet pienen spa-hetken pitämiseen ja reissun aikana suorastaan perinteeksi muodostuneen iltakylvyn yhteydessä tulikin testailtua muutamaa paikallista tuotetta. Ihan parasta pitkän päivän päätteeksi.

Miulla oli ajatuksena kirjoitella suoraan tähän perään meidän iltakävelystä Ness-joen rannalla, mutta nyt iski kyllä sellanen väsymys kesken postauksen teon, että taidan jättää sen kuitenkin toiseen päivään. :-D Ja onhan tämmösiä lyhyempiä postauksia ehkä vähän miellyttävämpi lukeakin kun vertaa noihin pariin edelliseen kilometrin pituiseen. Tällä tahdilla näitä reissupostauksia saatte lukea varmaan vielä joulunakin, mutta minkäs teet kun päivät menee töissä ja parina iltana on tullut koulutehtäviin käytettyä aikaa.
Öitä!
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti