tiistai 16. tammikuuta 2018

Arki

Meidän yhteinen arki on lähtenyt pyörimään pitkän tauon jälkeen tosi kivasti. Tai no, helppohan miun on sanoa, kun oon ollut vaan kaikki päivät kotona. :-D Juha tekee nyt tammikuun ajan vaan kuus tuntia päivässä töitä (tai siis on ammatillisessa kuntoutuksessa), joten suht. aikasin sekin kyllä aina jo kotiutuu. Miun päivät on menny lähinnä koirien kanssa ulkoillessa, pyykkiä pestessä (ihan käsittämättömiä määriä kun aloin noita vauvan vaatteitakin jo pesemään ja viikkailemaan), kotia laitellessa ja käsitöitä tehden. Netflixiäkin on tullut jonkin verran katottua pitkästä aikaa. Torstaina alkaa taas koulu ja ajattelin lähteä piipahtamaan Kuopiossa päiväselti. Koulua on 12-16, minkä jälkeen ajattelin noutaa muutaman kirppisostoksen ja piipahtaa ehkä nopeasti Ikeassa, ennen kun ajan taas takasin kotiin. :)   
 
Ihanaa, kun pakkasta tuli nyt taas sen verran että pääsee lenkkeilemään tuohon kodin viereiselle järven jäälle. Itellä alkaa tuo maha painaa jo sen verran, että on tullut vähän hidastettua tahtia ja kävelylenkeilläkin tulee aika rauhallisesti edettyä, joten parempi noille ylivilkkaille hurtille, kun pääsevät juoksemaan ja riehumaan vapaasti. :)
Sain eilen Lotalle yhdet sukat valmiiks ja alotin tekemään vauvalle heti tähän ekalle keväälle käyttöön villasukkia. Kokeilin nyt ekaa kertaa tehdä Jon-sukkia, ja olipa muuten kiva malli neuloa. Tietysti vauvan sukka kun on kyseessä, niin aika joutuisasti valmistuukin. :) Mutta voisin kyllä tehdä aikuisen sukat myös samaan sarjaan, vaikka tuolle tulevalle isukille.
Koulun puolesta nyt on hetki hiljaista ennen kuin viimeinen teoriakurssi alkaa torstaina ja saadaan meidän oppari takaisin suomen kielen arvioinnista todennäkisesti ensi viikon alussa. Sen kanssa pitäisi jaksaa sitten viimeinen puristus vielä tehdä, että saataisiin se helmikuun puolella esitettyä. 
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti