perjantai 26. heinäkuuta 2013

Lapland, day 2

Täällä ollaan taas! :) Ei huvittanu enää loppureissun aikana tuo koneella oleminen kun oli niin paljon kaikkee muutakin tekemistä. :) Tässä nyt kuitenkin toisen reissupäivän kuvia. :) Nukuttiin kakkospäivänä tosi pitkään. Tai no käytiin aamupalalla yheksän aikaan ja sen jälkeen torkahdettiin ja nukuttiin kahteentoista asti! Kun oltiin herätty lähettiin taas ulkoilemaan ja kiivettiin Kaunispään huipulle. Sieltä oli ihan huikeet maisemat Saariselän ympäristöön! Käytiin myös siellä huipulla olevassa kahvilassa kaakaolla. :)
Samana päivänä lähettiin vielä ajelemaan Ivaloon ja Inariin. Oltiin lähdössä Inarista jo takaisin Saariselälle kun pongattiin tositosi pieni kyltti, jossa luki "Jäniskoski 0,9 km". Luultiin, että se ois ihan lähellä ja päätettiin lähtee kattomaan. Loppujen lopuks tehtiinkin semmonen parin kilsan kävelymatka keskellä jotain metsää, ja kyllähän se koskikin sitten lopulta löytyi. :)
Jäniskosken jälkeen ajeltiin sitten takasin Saariselälle. Ite tykkäsin kaikkein eniten just Saariselän maisemista, koska siellä oli paljon "karumpaa" kun esimerkiksi Inarissa ja Ivalossa. :)
^ Äijät lähteny Siwassa käymään oikein porukalla... ;p

Illalla käytiin vielä syömässä hotellin yhteydessä olevassa ravintola Rakassa. :) Miulla ei ollut kauhee nälkä, joten tilasin vaan vähän reilumman kokoisen kanttarellikeiton. Se oli tosi ihanaa toisin kuin valkosipulietanat, joita Juha otti alkuruuaks ja miekin sain maistaa... :D
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti