lauantai 20. heinäkuuta 2013

Lapland, day 1

Pöö! Tänään ajeltiin siis tänne Saariselälle ja ajattelin nyt tulla tännekin pari kuvaa laittamaan, kun siirsin ne tähän koneelle. :)

Ajettiin tänne melkein kymmenen tuntii, koska pidettiin kaks taukoo matkalla. Lähettiin siis noin aamu yheksän aikaan (jouduttiin kääntymään vielä Kontiolahelta takas Joensuuhun, koska muistettiin et Juhan kännykän laturi jäi seinään) ja oltiin sit iltaseittemän aikoihin täällä. Miekin osallistuin tuohon ajourakkaan olemalla ratin takana Kajaanista Ranualle... :) Yks vahinko meinas sattuu (kiitos eräälle porotoverille), mutta onneks siltä vältyttiin! :D
Käytiin ajomatkan jälkeen vielä syömässä ja tultiin sit vasta hotellille. Majotutaan siis nää viis yötä paikallisessa Holiday Clubissa. :) Huone on ihan kiva, tosin aika samanlainen kun kaikissa muissakin hotelleissa. Käytiin vähän kattelemassa tuolla alakerrassa ravintoloita ja oli pakko nappasta aulasta yks kuva kun oli niin ihanasti sisustettu! :)
 Vaikka oltiinkin perillä tavallaan vasta aika myöhään ehittiin kuitenkin ulkoillakin jo vähän. :) Lähettiin kävelemään tuohon läheiselle pururadalle, josta ois lähteny vaikka minkälaista pidempää reittiä. Käppäiltiin kuitenkin vaan siinä ihan pieni lenkki ja tultiin sit takasin. On täällä vaan niin hurjan kaunista! Inhottaa, kun sitä kauneutta ei vaan saa kuviin kunnolla tallennettua...

Tänään oli aika viileä keli ja vähän tuli vettäkin. Ollaan yritetty katella noita säätiedotuksia ja todennäkösesti lähetään käväsemään tuolla Norjan puolella pienellä retkellä vasta maanantaina tai tiistaina, koska sillon pitäis auringon paistaa. :) Lemmenjoen retkelle sen sijaan kyllä viileempikin päivä käy, kuuma siellä kuitenkin tulee. :) Katotaan nyt mitä minäkin päivänä kehitellään!

Juha jo tuossa tuhisee ja taidan iteki ruveta nyt lopettelemaan. :) Viime yönä tuli nukuttuu aika huonosti ja sitäpaitsi hotellin sängyt on aika jees!
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti