tiistai 30. heinäkuuta 2013

Lapland, day 5/PART 2

 Viimeks siis jäätiin siihen, että tultiin tosi nälkäsinä takas Saariselälle päivän Norjassa ajelun jälkeen. Lähettiin sit aika heti hotellin alakerran ravintolaan syömään. :) Oltiin syöty samaisessa ravintolassa jo lauantaina, mutta sillon söin vaan kanttarellikeittoo. Viimesen illan (ja ehkä vähän sen karmeen nälän) kunniaks päätettiin sit syödä ihan kunnolla ja tilattiinkin alku-, pää- ja jälkiruuat. :) Miulla oli alkupalana leipäkori, pääruokana grillipihvi lisukkeineen ja jälkkäriks sitten otettiin Juhan kaa molemmat pienet jätskiannokset. :) Oli kyllä hyvää!
 Tyytyväisenä massu täynnä... :D

Pakotin Juhan sit vielä lähtemään kattomaan auringonlaskuu Kaunispäälle (tällä kertaa mentiin autolla :-D), vaikka eihän se mitä vielä ollut laskemassa (kello oli vasta vaille yheksän) vaan killotti ihan täysiään siellä, vähän matalammalla sentään kun päivällä. :D No tuli silti miun mielestä ihan kivoja kuvia. :)
 Vähän haikein mielin sitten ajeltiin takasin hotelliin, jossa meidän ohjelmassa oli pakkaus, iltapesut ja nukkumaan käynti. Seuraavana aamuna oli nimittäin tarkotus lähtee ihan hyvissä ajoin kotia päin. :)
-K

3 kommenttia:

  1. Sinulle on haaste! http://kunkuutippuitaivaalta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia nää kaikki kuten aiemmissaki postauksissa :) rupes itekki tekee mieli käymään Lapissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siellä kyllä kannattaa käydä, on niin upeita paikkoja! :))

      Poista