keskiviikko 30. toukokuuta 2018

INSTAGRAM STORY: WEEKS 18-21

Ah, ihana toukokuu. Pojan kanssa päivärytmi (ja ennen kaikkea yörytmi) alkoi selkeytyä ja kevät saapui tänä vuonna vauhdilla. Lämpötilojen puolesta voidaankin puhua jo suorastaan kesästä.
Pari kuvaa vapun seudulta. Käytiin syömässä munkkeja mummolassa. // Voi miten pikkunen on kuukaudessa jo kasvanut kovasti.
Varsinkin tuossa alkukuusta tuntu, että oon kehittänyt itelleni taas vaihteeks ihan kauheen sokeririippuvuuden. Jotenkin kaikkien niiden rotinaherkkujen jäljiltä jäi vaan päälle kauhee makeenhimo, mutta onneks oon nyt saanut sitä vähän laantumaan, kun en oo vaan ostanut kotiin esim. suklaata. :-D // Ensi maanantaina onkin sitten ikää jo 2 kk ja mitatkin on varmaan muuttuneet taas hurjasti! ♥ // Mummo suorastaan vaati meitä lähtemään elokuviin ja vahti poitsua sillä aikaa. :) ♥
 Varmoja kevään merkkejä: jäät on sulaneet, sinivuokot kukkii ja lämpötilatkin alkaa hätyytellä jo pariakymppiä.
Käytiin poitsun kanssa babyshowereilla. Minnuu vähän jännitti että miten meillä menee, kun oltiin ekaa kertaa kahestaan kylässä, mutta hyvinhän se meni (nukkuessa). // Juhlittiin äitienpäivää pariin eri otteeseen; ensin meidän äipän synttäripäivänä ja sitten vielä uudestaan oikeana äitienpäivänä, jolta vika kuva on. :)
Äitienpäiväviikonloppuna saapuikin hurjat helteet ja lämpötila kohos hellelukemiin monena päivänä kuun loppuun asti. Taisivat uutisoida, että tää on ollut lämpimin toukokuu kautta aikain. ♥ // Pidettiin kuuden äidin ja vauvan voimin brunssiaamu/iltapäivä ja sovittiin että yritetään jatkossa kokoontua joka kuussa jonkun luo! :)

Juha aloitti porukoidensa kanssa mökillä terassinrakennusurakkaa, joten ollaankin oltu siellä varsin monena iltana tässä kuussa, Juha vielä vähän useammin kun myö vauvan kanssa (=joka ilta)... :-D
Voi miten tuo meijän vauveli näyttää jo kamalan isolta, varsinkin pituussuunnassa! :-D Miun vanha leikkipeitto ja tipu-soittorasia kuvassa myös mukana. // Ihanan raikas iltalenkkikeli koirien kanssa. // Juha täytti vuosia ja sai herkkuaamiaisen vuoteeseen.
En oo varmaan ikinä aiemmin tehny villasukkia ainakaan valmiiks asti toukokuussa. Mutta vauva-arjesta huolimatta sain kun sainkin tehtyä Niina Laitisen äitienpäiväsukat vuosimallia 2018 ja ne meni tietysti äitille lahjaksi. Tosin toinen sukka valmistui vasta viikon äitienpäiväsunnuntain jälkeen. :-D // Ja muistatteko kun kehuin aloittavani sen viishenkisen perheen sukkaprojektin? No sekin valmistui ihme ja kumma, perheen poliisi-isän sukat viimeistelin vain muutamaa päivää ennen tuparivisiittiä. Kaikki viisi siis Jon-sukkia, perheen miehille Jonne-mallia soveltaen ja naisille taas normaalilla mallilla.
 Ihana, lämmin saunailta möksällä. ♥
Tilattiin Lauran kanssa läjä söpöjä kankaita lastenvaatteita varten ruotsalaiselta Elvelyckan designilta. Askartelin meidän pojan 1-vuotiaalle serkulle synttärilahjaks pipon söpöstä tikrukuosista. Pitäis tehdä pipo omallekin vauvalle, se oli tosi nopea ja helppo tehdä!
Juha oli tästä reissusta tosi innoissaan, mutta viime lauantaina koitti vihdoin aika käyttää meidän tyttöjen äitille joululahjaks ostamat liput Mamma Mia!-musikaalin suomenkieliseen versioon... :-D Käytiin siis olemassa yksi yö Etelä-Suomessa tän musikaalin takia. :-D Mutta tulipa kokeiltua samalla vauvan kanssa reissausta, ja sehän meni varsin hyvin! Nähtiin samalla Juhan veljeä perheineen, kun oltiin heidän luona yötä.

Katseet kohti kesäkuuta. Ensi viikon lauantaina pidetään vauvan nimiäiset ja sen jälkeen alan ehkä hänestä puhua täällä blogin puolellakin omalla nimellään. :) Aika moni nimen jo tietää ja Kela-korttikin tuli jo postissa, mutta pidetään se nyt kuitenkin salaisuutena vielä hetken ajan. ;) Mutta juhlajärjestelyt on nyt siis tällä viikolla olleet kovasti mielessä ja niissä meneekin varmaan ensi viikko aika pitkälti. Sitten voikin keskittyä vaan kesästä nauttimiseen. :-D
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti