torstai 28. kesäkuuta 2018

Kesä ilman suunnitelmia

Yleensä oon tehny jo hyvissä ajoin keväällä kunnon bucket listin kesää varten, mutta tää kesä on kyllä siinä mielessä poikkeava, että ei olla suunniteltu yhtään mitään menoa mihinkään. Ei ole häitä, ei ylppärijuhlia, ei rippijuhlia. Ei reissuja, ei edes lähikohteissa käyntiä ole tullut oikeastaan mietittyä sen kummemmin. Ja tää on oikeestaan ihan kivaa näinkin. Kun mitään ei oo lyöty kauan aikaa sitten lukkoon, voidaan paljon helpommin reagoida mahdollisiin äkillisiin menoihin.
Tietysti tähän suunnitelmien vähyyteen on vaikuttanut vauvan tulo ja se, että ei oo voitu tietää miten meillä sujuu vai sujuuko mitenkään. Tän hetkisellä kokemuksella uskaltaa kyllä sanoa, että pidemmällekin reissuun uskaltais Samuel-poikasen kanssa lähteä, kun vaan muistaa huolehtia että se saa tarpeeksi unta ja syömistä. :-)
Tällä hetkellä mennään siis oikeestaan viikko kerrallaan tätä kesää eteenpäin. Tälle viikolle on tiedossa rotinavieraita (pari tytsyä kävi tänään, heitä varten leivoin tuon britakakun/tortun ♥), huomenna mennään varmaan pitkästä aikaa rannalle sään niin salliessa ja viikonloppuna luultavasti jälleen kerran mökkeillään ainakin jonkin verran. Juhalla on vielä ens viikko töitä ja sitten se jää lomalle. Sitten onkin helpompi ruveta tekemään reissuja vaikka lähikaupunkeihin Joensuuhun tai Savonlinnaan. Uukuniemen biisoniburgerit ja Papinniemen rantahiekkakin vähän houkuttelis.

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti