sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Keskikesän juhla

Miulle tulee jotenkin aina tosi haikee olo kun juhannuksesta puhutaan keskikesän juhlana. Juhannus tulee jotenkin aina niin nopeesti kesän alussa, niin tuntuu pahalta ajatella että nyt ollaan jo keskikesässä ja aletaan mennä kohti syksyä. Eihän tässä ole vielä ehtinyt kesästä nauttimaan ollenkaan! :-D No, onneks se keskikesä taitaa tulla siitä kun päivä on pisimmillään ja yleensä on vielä kaks suhteellisen lämmintä kuukautta edessä ennen syksyä. Toivotaan että lämpimiä kelejä riittäis elokuun loppuun asti tänäkin vuonna. 
Meillä juhannusta vietettiin myös tänä vuonna yllätys yllätys hyvin rauhallisissa merkeissä, niin kuin oikeestaan aina, mutta tänä vuonna tietysti vauvan takia ei mitään kovin extremeä tapahtunut. Oltiin tuolla miun kakkosperheen parissa oikeestaan molemmat päivät ja vaikka tänäänkin olis ollut mahis vielä lähteä Juhan porukoille Samuelin tätejä ja setiä ja serkkuja moikkaamaan, niin päätin että jäädään vauvan kanssa kotiin ja pidetään ihan kunnon lepopäivä. Eilen illalla oli pikku kaveri jo sen verran kiukkuisen oloinen, että jatkuva hälinä ja tietynlainen normaalien rytmien puuttuminen saa nyt luvan riittää. Reppanalla jäi eilen päikkäritkin tosi vähälle, joten tämmönen nukkumispäivä (on nyt jo ekoilla päikkäreillä, yleensä menee vasta iltapäivän puolella riippuen monelta on herätty) tulee kyllä ihan tarpeeseen. 
Mutta eipä siis sen ihmeempiä meidän juhannukseen kuin grillisapuskaa ja mökkeilyä ja yhdessä oloa. Tänä vuonna ei käyty edes kokkoa kattomassa kun oli perjantai-iltana semmonen myräkkä että taisivat jopa perua kokkojen polton useimmissa paikoissa. Eilen jätettiin hetkeks vauva mummon hoitoon ja käytiin viemässä kahden pienen karhukoiraneidin kanssa mehtään nuolukivi paikoilleen hirviä ja muita eläimiä varten. Edellisen koiranpentujen kuulumisista kertovan postauksen jälkeen muuten alkoi tapahtua ja nyt kaikki pennut on joko lähteneet tai ainakin varattu! Viima lähtee tosiaan vasta heinäkuun puolivälin jälkeen Italiaan, mutta Riesa-poitsulle pitäis ens viikonloppuna tulla hakija Lappeenrannan suunnalta ja Roihu ja Mökö löysivät uudet kotinsa Pohjois-Savosta ja Kainuusta. :) Helpotuksen huokaus! :-D
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti