perjantai 5. elokuuta 2016

Reissupäiväkirja 2 // Päivä Kalajoella

Ensimmäinen kokonainen reissupäivä vietettiin Kalajoella, jossa päätettiin suosiolla olla kaksi yötä ettei heti seuraavana aamuna saapumisesta tarvitsisi olla lähdössä. Aamu valkeni aurinkoisena, joten kun oltiin heräilty tehtiin aamupalaa ja syötiin se ulkona.
 Aamupalan jälkeen lähettiin pienelle kävelylle ja kattelemaan paikkoja ja samalla reissulla käytiin myös kaupassa. Kalajoella ei kyllä todellakaan varmasti tekeminen lopu ja voisin kuvitella että lapsiperheelle tuo on oikein unelmakohde. Tarjolla on muun muassa vesipuistoa, karting-rataa ja seikkailupuistoa ihan camping-alueen vieressä.
Kävelyn jälkeen otettiin hetki ihan rennosti ja pidettiin pieni suunnittelupalaveri tulevien päivien ohjelmasta. Saatiin jonkunnäkönen suunnitelma aikaan, mutta se luonnollisesti muuttu jo seuraavana päivänä, no mentiinpähän ees samaan suuntaan. :-D Pulahdettiin sit uimaan ja muutenkin hetkeks rannalle ennen kun alettiin valmistaa päivän pääruokaa. Tuossa autossa oli mukana muurikkapannu, jolla tehtiin monet eri herkut reissun aikana. Tällä(kin) kertaa se toimi grillinä.
Loppuilta vietettiin ihan vaan autolla joitakin pelejä pelaillen ja höpötellen. Valvottiin aika myöhään. Auringonlasku ei ollut läheskään yhtä hieno kun edellisiltana, mutta kävin silti ottamassa siitä muutaman kuvan. Miulla taitaakin olla lähes joka illalta jonkunlainen auringonlaskukuva taltioituna ja varmaan miun snäppiä seuraavat alkoi jo kyllästyä jokailtaiseen kuvapommitukseen kyseisestä ilmiöstä. :-D
 -K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti