maanantai 15. elokuuta 2016

Reissupäiväkirja 6 // Kylmäluoma - Vuokatti - Koti

Keskiviikkoaamuna pojat halus vielä käydä kokeilemassa kalaonneaan ja myö lähettiin Reetan kanssa pienelle kävelylle. Tai no pienelle ja pienelle, kierrettiin noin viiden kilsan lenkki kauniissa Hukanharjun maisemissa. Tuli samalla myös parannettua vähän maailmaa ja jutskailtua kaikesta mahollisesta. ♥ Törmättiin myös poroon (vai metsäpeuraan?). Se käveli vastaan polulla, mutta otti kyllä aika nopeaan hatkat kun huomas meidät.
Alkuiltapäivästä jatkettiin sitten matkaa kohti seuraavaa - ja viimeistä - kohdetta, eli Vuokattia. Vuokatin Kattivankkuri oli tosi siisti ja uudenoloinen alue ja sielläkin olis ollut tosi paljon tekemistä tarjolla, mutta myö mentiin nyt ihan vaan yöpymään eikä enää tehty mitään sen kummosempaa.
 Tai no, vikan illan kunniaks käveltiin kuitenkin Amarilloon syömään ja saunan (ja joillakin myös uinnin) jälkeen korkattiin vielä pullo kuoharia. Valvottiin ihan tosi myöhään kaikesta jutellen ja seuraavan aamun aikanen herätys tuntu vähän vaikeelta. Saatiin ittemme kuitenkin ylös ja Vuokatista ajettiin Joensuun kautta Kiteelle.

Viimeistään seuraavana päivänä töihin mennessä sen huomas, että loma oli kyllä tehnyt tehtävänsä. Sanotaanko näin, että oli pieniä käynnistymisvaikeuksia. :-D Oli ihana ja monipuolinen reissu, jota voi kyllä muistella hyvillä mielin vielä pitkään. Kiitos Jani ja Reeta, kun otitte meidät mukaan! ;) ♥
-K

2 kommenttia:

  1. Sotkamossa ei ole poroja. Tuo on metsäpeura. Poronhoitoalue alkaa Hyrynsalmelta =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porokuva on siis otettu Taivalkoskelta, joka on Hyrynsalmelta 130 km pohjoiseen. Se on poro. XD

      Poista