lauantai 20. elokuuta 2016

Välillä elämä potkii päähän

 Miulla oli alkuviikolla surkee olo useiden eri tekijöiden summana. Nukan "penkin alle" mennyt luonnetesti, hajonnut ulkoinen kovo ja mahdollinen 650 euron lasku jos haluaisin kuvat takaisin, mummon huonontunut vointi ja oman terveyden reistailu ja näiden kaikkien ilmeneminen muutaman päivän aikana sai mielen tosi matalaks.


Nyt alkaa kuitenkin näkyä valoa tunnelin päässä. Sisuuntuneena Nukan testituloksista, sain vihdoin otettua itteäni niskasta kiinni ja haettiin syksyllä Kuopiossa alkavalle aksakurssille. Kuvat ja muutkin tiedostot pitäisi saada palautettua, mutta se koko kovo pitäisi lähettää johonkin erikoisliikkeeseen tiedostojenpalautukseen, jonka hinnaksi arvioitiin tosiaan 450-650 euroa. Kannatti kuitenkin käydä keskustelemassa asiasta vakuutusyhtiössä, sillä ilmeni että miulla onkin voimassa sellainen kotivakuutus, joka sisältää tiedostojen palautuksen. Mummo taitaa kuitenkin parantua tästäkin flunssataudista, eikä omakaan käpälä tunnu enää niin kipeältä, mikä on kyllä ihme koska oon ollu töissä pitkiä päiviä.
Lisäks tein tänään viimesen pitkän työvuoron, ja viiden pätkävuoron jälkeen ois kesän työt paiskittu ja aika palata koulun penkille. Kesäopinnotkin sain valmiiksi ajallaan. Ja jääkaapissa on vielä puolikas vesimeloni valmiiks pilkottuna. Ehkä kaikki ei ookaan niin huonosti.

-K

Kuvituksena vanhoja kuveja Flickrin uumenista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti