perjantai 16. maaliskuuta 2018

Mammalomailua

 Äippälomalla on kivaa. Ehtii tehdä kaikkea sitä, mihin ei ole kunnolla ollut aiemmin aikaa, esim. katsoa Netflixistä kokonaisia tuotantokausia (tällä hetkellä meneillään Bonesin eka kausi ja sitä on 12 kautta tarjolla :-D), käydä kirjastosta lainaan kaunokirjallisia teoksia ja oikeesti lukeakin niitä sekä hoitaa kodin askareita ja valmistautua vauvan tuloon. Sekä myös levätä. 

Toisaalta tällä viikolla lepo on jäänyt vähän vähemmälle, koska ollaan oltu täällä Juhan vanhempien luona pentuvahdissa, sillä talon asukkaat lähti itse sunnuntaina reissuun. :-D Ne tulee takaisin vasta ens tiistaina, joten toivotaan että vauva ei alkaisi syntyä ennen sitä. Ei siinä, kyllähän myö synnyttämään lähdetään jos tarvitsee, mutta helpointa olis kun ei tarviis hankkia näille elukoille ketään ulkopuolista hoitajaa (tällä hetkellä ruokittavana 5 aikuista koiraa, 8 pentua ja 2 kissaa :-D).

 Tuo pesuehan tällä hetkellä vie tietysti eniten voimia, sillä pennut on alkaneet maistella kiinteää ruokaa pari kertaa päivässä ja samaan aikaan myös pissakakkarumba on todenteolla alkanut. Pentuhuoneen sanomalehtiä saa olla vaihtamassa monta kertaa päivässä, mikä ei muuten olis mikään ongelma, mutta kun tää maha on välillä vähän edessä. :-D Onneks ollaan löydetty aika hyvä ja selkeä rytmi noiden syömisten, leikkimisten ja nukkumisen kanssa, niin välillä miekin ehdin huilia sohvalla makuuasennossa. Ja onneks nyt alkoi viikonloppu ja Juhakin on päivät paikalla. Ja kohtahan ne reissulaiset sitten jo kotiutuvatkin ja myö päästään kotiin odottamaan vauvan syntymistä.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti