sunnuntai 30. syyskuuta 2018

INSTAGRAM STORY: WEEKS 36-39

Heihei syyskuu! Syksy saapui jälleen kerran virallisesti tän kuun aikana. Tuntuu jotenkin niin hullunkuriselta, että _just vasta_ kärvisteltiin hirveessä helteessä, ja nyt sitten on muutamana päivänä ollut jo toooosi kylmä. Siis suorastaan pitkät-kalsarit-jalassa-kylmä. :-D
Hallan kanssa on pentukouluiltu maanantaisin. Vielä yks kerta olis jäljellä! Neitokainen on kyllä kivasti rohkaistunut, vaikka vähän toiset koirat edelleen jännittää. // Yhtäkkiä onkin jo pimeä hirmu aikaisin ja kumpparit on saanu useempana päivänä laittaa jalkaan.
Voihan ihana pieni viiskuinen. On katottu pesistä, käyty muskarissa laulelemassa, maisteltu erimakuisia soseita, istuttu syöttiksessä ekoja kertoja ja ruvettu ryömimään ihan hirveellä vauhdilla ympäri kotia. ♥ Oon muuten ajatellut, että nyt kun Samuelilla alkaa omat pirteet tulemaan paremmin näkyviin niin rupeisin vähän vähentämään hänen kuvien jakamista kaikelle kansalle.
Kauhee uuskotikuume, eikä Suomen kauneimman kodin kattelu auta kyllä asiaan yhtään! // Oon siivonnu tässä kuussa varmaan kymmenen kertaa koko kämpän. :-D Nyt kun Samuel liikkuu enemmän niin pitää yrittää pitää paikat siistinä. Välillä kyllä tympii ainainen imurin kanssa heiluminen. // Kohta sitä ei kynttilöitä enää missään varmaan sitten poltellakaan.
Meillä oli kuudes hääpäivä ja yhdestoista yhdessäolon vuosipäivä! :-D ♥ Leivoin romanttisesti kuivakakun.
Voi että aamut on kyllä ihan parhaita. ♥ // Yks aurinkoinen syyssunnuntai. Käytiin Sampan kanssa vaatekutsuilla. Käytiin itse asiassa tässä kuussa kaks kertaa vaatekutsuilla. Ja ens kuussakin olis kahdet... :-D // No on illatkin kyllä aika ihania, varsinkin sillon kun pikku tuhisija nukahtaa syliin. ♥

Pientä aktivoitumista liikunnan puolella havaittavissa vihdoin! Olo on ollut kyllä nyt tosi paljon parempi, kun on tullut tehtyä edes vähän jotain. Oon päässyt nyt alkuun käymään kerran viikossa salilla, mutta yritetään sumplia nää omat ja yhteiset menot silleen, että pääsisin halutessani jumppailemaan kaks kertaa viikossa. // Viime sunnuntaina lähin koirien kanssa kävelylenkille musiikit korvilla niin kovasti rupeskin juoksujalkaa vipattamaan ja tuli sitten hölkyteltyä hämärässä semmoset 35 min ja vitsit että tuntu hyvältä pitkästä aikaa!
Osallistuttiin Sampan ja muutamien äiti- ja vauvakavereiden kanssa paikalliseen Iltalento-tapahtumaan, missä eri liikkeet oli auki vähän pidempään ja tuossa keskellä kylää oli pieni torimainen alue, jossa oli ohjelmaa ja myyjiä. Suosituin juttu tais kuitenkin kävijämäärästä päätellen olla tuo Kotileipomon pitämä kakkubuffet, jossa sai syödä niin paljon tarjolle laitettuja suolaisia ja makeita herkkuja kun maha vaan veti. Nams.
Pesismestaruudet ratkottiin alkukuusta ja kun kerrankin yks finaalipeli sattu suht. lähelle niin lähettiin Joensuun uudelle Kerubi Stadionille kattomaan Joman ja KPL:n toista kohtaamista. Seuraavana päivänä tuli sitten seurattua vielä viimeistä finaalia Ruudun kautta ja kultaahan sieltä tuli Jomalle suoraan kolmessa pelissä! // Pesisottelun ajan Samuel oli mummon luona hoidossa Joensuussa. Huolehtivainen isi heti poikansa luona, kun tultiin pelistä pois. ♥
Ostin ihanan auringonkukkakimpun sieltä Iltalento-tapahtumasta ja se ilahdutti meitä ihmeen kauan: kahden viikon ajan! Heitin sen eilen vasta pois. Toki oli se kyllä viimesinä päivinä jo sen näkönen, että ei paljoa enää ilostuttanut. :-D // Metsässä ♥

Samuelin vaatteita on tullut taas vähän kateltua sillä silmällä että oisko mille tarvetta. 68-kokoiset tuli laiteltua jo pois lukuunottamatta muutamia housuja jotka vielä menee. // Ärsyttävä sukkakorikin pääsi käsittelyyn ja tuli ihan viivottimen kanssa mittailtua, että mitkä vielä sopii ja mitkä ei. // Ainiin ja Samuelin eka hammas on vihdoin puhkassut limakalvon (d71 eli vasemman puoleinen alaetuhammas)! Tästäkös suuhygienisti-mamma on innoissaan. 
Mauri-myrskyn jälkimaininkeja. Vaikka ei se myrsky kyllä edes kunnolla yltänyt tänne meille. // Leivoin perjantaina pullaa! Meillä oli jostain syystä hiivapaketti jääkaapissa niin pakko oli ryhdistäytyä ja tehdä siitä jotain. Leivoin sitten Kinuskikissan-ohjeella kaks tuollasta bostonkakkua. Sain jopa taikinan kohoamaan jotenkuten, yleensä kun ei oo ollut oikein hirveetä menestystä meikäläisellä pullataikinan kanssa. :-D // Olihan vielä lämmintäkin.
Nää kuvat on sit eiliseltä lenkiltä. Kävin koirien kaa sellasen vajaan tunnin reippailemassa kirpsakassa syyssäässä.

Jatketaas sitten viikonlopun viettoa. Tänään mennään käymään vielä miun ukin luona. Suunnitelmissa myös neuloa vähän vauvasukkia ja leikata muutamia kankaita ompelua varten valmiiks. :-D Samuel kävi äsken nukkumaan, joten nyt täytyy yrittää olla tehokas! Moroooo!
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti