sunnuntai 16. tammikuuta 2011

lempi tekemisiä + lempi kaveri...

Day 15: Favorite Things to do

lukeminen - oon aina ollu lukutoukka. Ahmin mm. Harry Potterit jo parilla ekalla luokalla - kirjojen paksuudesta huolimatta (ja tää nyt kuulostaa siltä että söin ne kirjat enkä ollu moksiskaa vaikka nieleminen tuottikin vähä vaikeuksia...). Kirjojen maailmaan on aina ihana uppoutua, ja jos mitään muuta tekemistä ei ole, niin hyvä kirja kyllä pelastaa päivän kun päivän. Lemppareihin lukeutuu mm. Hevoskuiskaaja ja Tuhat loistavaa aurinkoa, joista jälkimmäseen tutustuin koulun ansiosta. Viime aikoina lukeminen on kyllä jääny vähän turhanki vähälle - paitsi noiden koulukirjojen...


valokuvaus - Löysin kuvauksen joskus seiska-kasiluokalla ja kuvailinkin alkuun vaan meidän Canonin pokkarilla (jolla oon ottanu ehkä parempia kuvia kun nykysellä...). Rippilahjaks sain vihdoin kauan tahtomani Lumixin. Nyt haaveena ois saaha joku kunnon digijärkkäri ja opetella käyttämään sitä ihan tosissaan. Tykkään kuvata erityisesti eläimiä ja luontoa, sillä kukaan (ihminen) ei ikinä suostu malliks. :/ Suurin unelma ois päästä Afrikkaan kuvaamaan savannille jollakin huippukameralla.


syöminen - no kaipaako tää nyt selityksiä? Hyvä ruoka, parempi mieli. Piste. :D Parhainta on kokkailla herkkuja yhessä kavereiden kanssa. ;)

Ja näiden lisäksi pitää tietysti ottaa huomioon
neulominen musiikinkuuntelu laulaminen erisoittimiensoittaminen lenkkeily uiminen hiihtäminen shoppailu pussailu auringonotto matkustaminen(jotaoonharrastanukylläliianvähän) haaveilu bloggaaminen telttailu mökkeily nauraminen jne.

Mut en jaksanu ettii noista kaikista kuvia. :< btw kuvat we♥it

Day 16: Your Best Friend

paras (poika)kaveri ♥

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti