keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

I'm dreaming...

1. Tämän hetken ykköshaave on päästä opiskelemaan eläinlääkäriksi. Mikään muu ammatti ei tunnu niin kiinnostavalta kuin se. Jos en pääse kouluun tänä vuonna, luen mahdollisesti kemiaa Joensuussa ja teen töitä vuoden ja yritän sit uudestaan. (aika söpö tuo kuva, miulla oli joskus pienenä tuollanen Barbie, missähän se on nyt?!)

 2. Oma, mutta yhteinen koti Juhan kanssa. Odotan tosi innolla omaan kotiin muuttamista ja etenkin sisustamista! Todennäköisesti meillä muutto on ajankohtainen syksyllä. :)

3. Oon jo pidemmän aikaa haaveillu omasta koirasta, mutta koiran (eli ehdottomasti shetlanninlammaskoiran) hankkiminen on mahdollista vasta sitten kun haave nro 2 on toteutunut. :) onneks Juha lupaili miulle vähän että jos haave nro 1 toteutuu, niin sitten voi toteutua myös tämä (ja sithän aika varmasti toteutuu myös nro 2). :))

 4. Matkustaminen Afrikkaan. Matkakuume on alkanu taas nousta ja jostain syystä se ykkösmatkustusmaa olis just Afrikka. Ois niin huippuu lähtee jonnekki safarille viikoks. Harmi vaan että tän haaveen toteuttamiseen tarviis aika hitsin paljon rahaa... Eli joudun tyytymään johonkin aika paljon halvempaan kohteeseen tai sitten säästämään pitkään...

kuvat: we♥it

-K

2 kommenttia:

  1. Jos oikeasti haluat matkustaa Afrikkaan niin suosittelen säästämään rahaa sitä varten ja jättämään muut lyhyet matkat kokonaan pois. Me ollaan tehty näin kaksi kertaa ja ollaan päästy Miamiin :)Kannattaa haaveilla ja säästää niin lopulta odotus palkitaan. Itsekin tässä odotelen seuraavan kesän matkaa, vaikka matkakuume on mahdoton.

    VastaaPoista
  2. niin ei kai siinä muu auta :) ja saan kyllä säästää aika pitkään mutta niinkun sanoit niin odotus palkitaan sitten kun sinne pääsee :)

    VastaaPoista