sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

turned 23 yesterday

Eilen oli miun synttärit! Alunperin Juhan oli tarkoitus tulla Kuopioon ja meidän piti viettää synttäreitä siellä, mutta muutettiin suunnitelmaa kun alkuviikosta Juhan työpäivät vaan veny venymistään ja hyvä et vaihettiin - kävin hakee tuon raasun perjantai-iltana vähän yli kaheksan illalla töistä. Joten paljon parempi näin päin. :)
 Alotettiin synttäripäivä nukkumalla pitkään ja syömällä kunnon aamupala. Ikkunasta näki että ulkona on niin huikee kevätkeli, ettei maltettu pysyä sieltä kauaa poissa, vaan lähdettiin jäälle hiihtämään koirien kanssa. Tuli nyt se kauan huudeltu eka hiihtokertakin tälle talvelle suoritettua. Hiihdon jälkeen käytiin pesulla ja aloin valmistautua. Juha oli suunnitellu meille ohjelmaa illaks, enkä tienny ennalta et mitä. Sen verran sain vinkkiä, että jos nyt semmoset siistimmät vaatteet millä vois lähtee vaikka jossain ulkona käymään päälleni laittaisin. :-D
Kerkesin siinä välissä snappaillakin. Nyt ku sain uuden puhelimen ja sc toimii kunnolla niin tulee sitäkin vähän enemmän käytettyä, ainaki kavereiden kanssa. Mut joo, seuraavaks kaahattiinkin autolla meidän äipälle ja siitä Millan kyydillä juna-asemalle. Tässä vaiheessa miulla oli jo aika varma tieto siitä, että Joensuuhun tässä ollaan menossa.
Ja totta tosiaan, jos pohjoiseen päin menevän junan kyytiin Kiteellä hyppää niin muita vaihtoehtojahan siinä ei oikeestaan ole kun tuo JNS. :-D Kun päästiin perille mentiin ekaks ihan vaan keskustaan kiertelemään vähän kauppoja. Miulla ei oo oikein millekään vaatteille tms nyt tarvetta, niin käytiin sit yhessä kahvilassa ja pyörittiin Anttilassa ennen kun oli aika siirtyä seuraavan aktiviteetin pariin, mikä oli hohtokeilaus. Olin miettiny et jos tässä keilaamaan mennään niin noinkohan ihan kahestaan, ja niin suureks iloks Reeta ja Jani liittyi meidän seuraan ihan hetki sen jälkeen kun oltiin kävelty Cosmiciin sisälle! :)
Sen jälkeen kun oltiin Juhan kanssa todettu et ei meistä vaan oo tähän lajiin, häippästiin ja hetken kaupungilla oleskeltuamme mentiin Amarilloon syömään. Vetästiin burgerit ja höpistiin vaikka mitä, muun muassa tuumailtiin että pitäiskö sitä lähteä pieneen reissuun porukalla tulevana kesänä. ;)
Illan lopuks tehtiin vielä pieni iltakävely ja sen jälkeen ilta-ajelu, kun hurautettiin takasin Kitteelle. :)
Mää kyl tykkäsin tästä.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti