maanantai 31. lokakuuta 2016

10 / 2016




1-2 Lokakuun eka päivä tarkoittaa tietysti Niinan synttäreitä! Nähtiin pitkästä aikaa pienellä porukalla juhlan kunniaks. ♥ 3 Yritin ottaa uutta profiilikuvaa Facebookiin, esim tää ois ollu paljon parempi ku se minkä valitsin. :-D 4 Ostin Kuopion kirppisryhmästä syysmaiharit. Vähän samantyyliset kun viime talvena hankkimani talvimaiharit. Eli siis kivat
1-4 Oh wau, onks joskus paistanu aurinkoki. Ei sitä oo ainakaan pariin viikkoon näkyny.
1 Voitin kesällä instagramissa yhen paikallisen tytön kilpailussa kakun (tai tarkemmin sanottuna key lime pien) kotiovelle toimitettuna. Lunastin voittoni Ainon synttäripäivänä. Herkuteltiin vähän muutenkin. :-) 2 Yhtenä kylmänä ja sateisena iltana Coffarissa ♥ 3-4 Vitsit tuota kouluu. On kyllä niin paljon asiaa tullut tässä parin kuukauden aikana, että tuntuu välillä että kaikki ei mahdu mitenkään pääkoppaan. Ajattelin, että kirjottelen jossain vaiheessa vähän tarkempaa postausta suuhygienistiks opiskelusta ja omista kokemuksista tähän mennessä, jos jotakuta kiinnostaa. Ja kirjotan vaikkei ketään kiinnostaiskaan, hahaa.
1-4 Kuopion syksyä. Nuka kyllä osaa taas näyttää niin edustavalta hahahaa. :-D Oon muuten aika varma et tuossa neloskuvassa näkyy ne viimeset auringonsäteet pariin viikkoon.
1-4 Lepoa ja rentoutumista Kolilla ♥
1 & 4 Lunta, jee! Tulispa pian taas lisää. 2 Kävin töissä viime lauantaina. Mukava oli tajuta klo 14, että työvuoro ei lopukaan 16.30 vaan 15.30. Siinä sai sitten vikan puoltoista tuntia suihkia aika täysillä. Mutta ihan kiva oli tuollanen yksittäinen vuoro käydä pitkästä aikaa tekemässä. :-D 3 Ihana perjantaifiilis.

Marraskuuta kohti! Kohta on jo joulu.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti