tiistai 4. huhtikuuta 2017

Koulujuttuja ja reissuhaaveilua

Heipsan! Teki mieli tulla kirjoittelemaan jotain, joten tulin. :-D Otsikkoon olis voinu lisätä vielä "ja kuvia riehuvasta Lyytistä", mutta sit siitä ois tullu kyllä liian pitkä. :-D
Miulla on ollut tuolla harkassa nyt jo kolme potilasta, kaks aikuista ja yks lapsi. Kaikki on mennyt hyvin, vaikka tottakai vielä tässä vaiheessa jotain jää pienessä jännityksessä sanomatta ja tekemättä, kun on niin paljon kaikkee muistettavaa. Pikkuhiljaa alkaa kuitenkin tuo maaliskuussa ollut (turha) stressi ja jännitys laantua ja ainakin tällä hetkellä on hyvin sellanen seesteinen olo. Vielä kun saadaan muutamat käytännön asiat selviks tuolla klinikassa, niin sitten uskosin meneväni sinne jopa ihan innolla. :-) 
Hokasin tänään, että meidän reissuun lähtöön on tasan kaks kuukautta aikaa! JEE! Jos joku ei vielä tienny (XD) niin lähetään siis heti kesäloman alussa 4.6. Skotlantiin ja takasin tullaan 12.6. Marraskuun jälkeen suunnitelma on kokenut pieniä muutoksia ja muutama hotelli on vaihtunut. Alkuperäsestä suunnitelmasta poiketen, ollaankin kahden yön sijaan vaan yks Invernessissä ja seuraavaks yöks siirrytään Fort Augustukseen, josta on sitten hitusen lyhkäsempi matka ajella Isle of Skyelle. Skyella olis niin paljon nähtävää ja meillä vaan päivä aikaa niin yritetään tuolleen edes yks lisätunti saada siihen päivään lisää. :) Jouduttiin tilaamaan auton vuokrausta varten Juhalle kansainvälinen ajokortti, saatiin se viime viikonloppuna vihdoin hoidettua. Onnibus-liputkin on Kitee-Helsinki -välille taskussa eli kaikki tarvittava "ylimääränen" alkaa olla hommattuna. Mietittiin ensin et mentäisiin junalla, mut sitten verrattiin vähän hintoja ja päädyttiin tuohon bussiin. :-D Jännä juttu.
Nää viikot menee nyt hirmusta vauhtia, kun meillä on koulua oikeestaan koko loppukevään ajan vaan neljänä päivänä viikossa. Nyttenkin on viikko niinkun puolivälissä, kun enää huominen ja torstai on jäljellä. En valita, tuleepahan kesä ja muun muassa tuo reissu nopeemmin! Mutta hurjalta se vaan tuntuu, että just oli joulu ja kohta onkin sitten kesä. :-D Teen muuten kesällä taas kaks verkkokurssia, jotka nopeuttaa miun valmistumista. Jos kaikki menee hyvin ja suunnitelmien mukaan, niin vuoden päästä tehdäänkin jo ihan viimesiä koulukursseja ja valmistuminen häämöttää horisontissa.
Mutta nyt, jotta pääsisin ajoissa nukkumaan, lähen käyttämään koirut nopsasti ulkona ja sitten taidan mennä saunaan. Moikka!
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti