lauantai 28. lokakuuta 2017

Ja niin kesästä tuli syksy ja syksystä talvi

Ei oo bloggaaminen meikäläistä kiinnostanut, ei sitten yhtään. Enkä oo siitä ottanut sen suurempia paineita. Ajattelin, että kyllä se mielenkiinto sieltä takaisin tulee jos on tullakseen. Ja tänään ekaa kertaa pitkään aikaan tulikin sellanen olo, että ehkä voisi kaivaa kameran pölyttymästä ja tulla jotain kirjoittelemaan.
En todellakaan rupea sepustamaan kaikkea tässä välillä tapahtunutta. Sanotaanko, että syksy on tähän asti mennyt niin kuin syyskuun alussa koulun alkaessa salaa toivoinkin - nopeasti. Koulussa meillä menee parhaillaan koko syksyn kestävä klinikkaharjoittelu yliopistolla, jonka lisäks miulla on muutamia kursseja (ruotsi ja pari valinnaista). Eniten työtä tässä parin kuukauden aikana on teettänyt opinnäytetyö, joka alkaa olla nyt jo ihan siedettävällä mallilla. 
Asumiskuviot meillä on edelleen samat kuin ennenkin; mie oon viikot Kuopiossa ja viikonloppuisin oon sitten aika usein ajellut Pohjois-Karjalaan. Juha on kyllä ollut ihan kivasti nyt täällä miun luona, kun se on kesän käsileikkauksen jäljiltä edelleen saikulla. Näillä näkymin kuitenkin muutaman kuukauden päästä tämä asumisero loppuu (vihdoin!!! ♥), mutta siitä en kirjoita vielä sen enempää, koska vielä ei tiedetä edes, että mille paikkakunnalle ollaan muuttamassa. :-D Oon antanut Juhalle melko vapaat kädet valita, sillä tässä on nyt hänen työ- tai opiskelupaikastaan kyse (tätäkään ei vielä tiedetä että kummasta...). :) Miulla on koulua joulun jälkeen enää niin vähän jäljellä, että pystyn käymään sen loppuun periaatteessa jostain muualtakin kuin Kuopiosta käsin. 
Juha oli alkuviikon miun luona Kuopiossa ja sitten se vei miulta auton ja lähti viikonlopuks metsälle. Mie jäin ihan mielelläni Kuopioon, koska eilen oli koulua kuuteen ja huomiselle piti olla agilityhallilla ohjelmaa (peruuntui), lisäks olin vasta puoltoista viikkoa Kiteellä syysloman takia. Tänään nukuin vaan niin pitkään kun nukutti, söin hyvän aamupalan, käytin koiria pitkällä lenkillä ja äsken sain kämpän siivouksen valmiiks. Kohta vois käydä vielä toisella lenkillä ja sen jälkeen lämmittää saunan. Stranger Thingsin kakkoskausihan tuo olis vissiin tullut Netflixiin... 
Tunnelmallista lauantai-iltaa!
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti