keskiviikko 28. helmikuuta 2018

INSTAGRAM STORY: WEEKS 5-8

Jatketaas tällä samalla tyylillä millä jo viime kuussa aloitin, eli niputetaas kuukausi kasaan instastoryyn julkaistujen kuvien avulla.
Jännästi sitä vaan asiat järjestyy. Meillä oli tiedossa, että tää helmi-maaliskuun vaihde tulee olemaan taloudellisesti aika tiukkaa, koska Juha siirtyy kuntoutusrahalta saamaan taas normaalia palkkaa ja miulla taas opintotuen vaihtuminen äitiysrahaksi saa aikaan sen, että ollaan saatu rahaa viimeks helmikuun alussa ja seuraavan kerran ollaan sitä saamassa maaliskuun loppupuolella. Näin ollen kun miulle tarjottiin muutama työvuoro sekä naapurikunnan hammashoitolasta että tutun kaupan kassalta, tiesin heti että otan työt vastaan. Hammashoitolajutusta en tainnu tänne vielä kirjottaakaan mitään, mutta jännitin sitä hirveesti sillä en ollut tehnyt ikinä aiemmin virallisia "oman alan" töitä. Onneks tuli kuitenkin otettua työt vastaan, sillä nyt on taas yhtä kokemusta rikkaampana muun muassa tulevia harjoitteluja varten. Vaikka hoitajan hommia teinkin. Ja rahatilannekin hieman parempi. // Käytiin synnytysvalmennuksessa, jonka koin tosi hyödylliseks tulevaa koitosta varten.
Tehtiin kuun alussa kunnon suursiivous; käytettiin matot ja petivaatteet ulkona Juhan kaa yhessä ja lisäks mie imuroin, luuttusin ja pyyhin pölyt. Pitää oikeesti ottaa tavaks kuukausittain. Ihana puhdas koti. ♥
Hempeissä tunnelmissa ystävänpäivänä. Sain Juhalta ruusuja. ♥ // Parhaita on viikonloppuaamujen yhteiset ulkoiluhetket.
Kävin Kuopiossa helmikuun aikana kolme kertaa. Pari kertaa normitunneilla ja lopulta koitti myös se päivä, kun esitettiin meidän oppari ja käytiin kirjoittamassa samana päivänä kypsyysnäytteet. Nyt se ajelu on ohi!
 Laskiaispullia maman luona. // Kaavojen piirtelyä. :-D // Juhan veli tuli meille yöks, joten päätettiin tehä vähän jotain hyvää tarjottavaa. Juha väsäs pizzan ja mie mustikkapiirakan.
Lotalla oli vanhojen tanssit kuun puolivälissä! On ollut mielessä, että kun tein kerta sillon aikanaan Millankin tansseista oman postauksen niin oisin voinu muutaman järkkärillä otetun kuvan julkaista ehkä tämänkin prinsessan tansseista täällä blogissa, mutta miun muistikortti on edelleen sillä jossain jemmassa... Joten katellaan tuleeko postausta. :-D // Pari edellistä viikkoa tuli seurattua olympialaisia aika tiiviisti telkkarista. Aamusin oli aina kiva valua telkkarin ääreen, jos muuten tuntu ettei jaksa herätä säädylliseen aikaan (viime lauantainakin pomppasin puoli kahdeksalta ylös kattomaan Iivon kultahiihtoa :-D).
No niitä koiravauvojahan myö odoteltiin oikeestaan koko kuukausi ja viikko sitten pennut vihdoin syntyi! ♥ Varmaan Lyytilläkin vähän olo helpottui, kun ei tarvii enää tuollasta mahaa kantaa mukana. :-D
Pikkuhiljaa valmistellaan... // Tässä kun on nyt näitä pakkasia pitänyt niin on kyllä pohdituttanut että miten paljon vauvalle pitää tälleen talviaikaan pukea vaatetta päälle. :-D Toki miinus viistoista on varmaan hyvä pitää ulkoilulle pakkasrajana, mutta ihan vaan jos haluaa vaikka lähteä käymään jossain että se ei jäädy! :-D Varmaan alussa turaan sille ihan liikaa päälle kun pelkään että se jäätyy. // Niin ja tosiaan nyt on loput luennotkin sitten "käytynä" (videoyhteydellä) ja oon virallisesti äitiyslomalla! Helpotuksen huokaus!
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti