keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Huh hellettä

Ihanaa, kun ollaan saatu nauttia nyt muutamien päivien ajan jo kunnon kesäkeleistä, suorastaan helteistä! Pikkusen toista kun viime keväänä. Vaikka vauvan kanssa ulkona oleskelu on hieman rajoittunutta etenkin päivän kuumimmilla tunneilla, ollaan kuitenkin päästy nauttimaan lämmöstä esimerkiks iltasin kun keli ei oo enää niin paahtava.

Poitsu on tänään jo kuusiviikkoinen, jonka johdosta käytiin neuvolassa lääkärin ja th:n vastaanotoilla. Painoa on tullut hienosti, jo lähes 1½ kiloa syntymästä ja pituuttakin useita senttejä. :) Muutenkin kaikki tuntui olevan tosi hyvin. Ja hyvinhän meillä on mennytkin. Vauva on suurimman osan ajasta tosi tyytyväinen, eli ilmeisesti on onnistuttu saavuttamaan sellainen sopiva syöttö-kakka-uni -rytmi. :-D Täytyy myöntää, että alussa olin aika väsynyt, kun yöt oli niin katkonaisia (ja kun olin tottunut sellasiin 8-11 h uniin etenkin raskausajan lopussa), mutta nyt vauva nukkuu jo lähes joka yö 6-7 tuntia, minkä jälkeen herää syömään, ja sitten nukkuu vielä pari tuntia! Eli etenkin silloin kun tajuan mennä samaan aikaan unille, saan itekin ihan hyvän pätkän unta kaaliin. Ja jos aamulla väsyttää, niin yleensä myös hieman pidempään nukkuminen onnistuu, kun vaan pitää pikkukaverin kylläisenä. :)
Eilen illalla käytiin tosiaan mökillä saunomassa meidän perheen ja miun äipän ja siskon voimin. Oli aivan ihanaa, kun ekaa kertaa saunan jälkeen ei tarvinnu heti mennä sisälle, vaan istuttiin koko ilta kuistilla lämpimästä säästä nauttien. Vauvakin oli meillä ulkona, ensin nukkui turvakaukalossa ja sitten pötkötteli alustansa päällä pöydällä ja viihtyi siinä tosi hyvin. :) Mukavaa, kun pienen kanssa pystyy käymään eri paikoissa ilman suurempia ongelmia. ♥ 
On kovasti tehnyt mieli käydä kirjottelemassa, mutta jotenkin oon vaan niin kiireinen etten ehdi tähän koneen ääreen istumaan. :-D Nyt Juha on onneks ruvennut menemään taas niin aikasin töihin, että se tulee aikasin kotiin ja viihdyttää sitten vauvelia sillon jos mie haluun tehä tämmösiä pieniä omia juttuja tai siivoilla kämppää. En tiedä johtuuko se noista koirista vai mistä, mutta täällä pitäis imuroida melkein joka päivä! Jostain kantautuu roskaa sisälle hirveästi. Ja pyykkiäkin saa olla pesemässä joka toinen päivä vähintään. Hommaa siis riittää.

Tulipas sekava kirjotan-mitä-mieleen-juolahtaa -postaus. Mut ei se mitään, joskus tämmösetkin on ihan hyvä... :-D Nyt pitää kyllä sulkea kone vauhdilla, ukkonen jytisee! Moikkelismoi!
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti