maanantai 20. maaliskuuta 2017

24 AND COUNTING

Täytin eilen vuosia. Uuden vuoden vaihteen lisäks tää maaliskuinen syntymäpäivä on sellanen mikä saa miut yleensä aina vähän pysähtymään ja miettimään, että missä mennään.
Lukuisat synttärimuistamiset ilahdutti ja muistutti, miten paljon ihmisiä ympärillä onkaan. Miulla on ihana perhe ja paljon hyviä ystäviä ja kavereita, jotka on tarttunu matkaan eri paikkakunnilta, kouluista ja työpaikoista. Huippua.
Miulla oli lauantaina ekaa kertaa aurallinen migreeni. Muutenkin on ollut vähän kaikenlaisia vaivoja viime aikoina, sitä kai tää vanheneminen teettää (luulen, että myös koulustressillä on osuutta asiaan). Tuollaset toimintakyvyn täysin lamaavat jutut saa arvostamaan ihan uudella tavalla tämmösiä "normaaleja" päiviä ja terveyttä. Kiitollinen saa olla siitä, että on pysynyt tähän asti suht. terveenä. 
 Oon ollut koko viikonlopun ihan innoissani tulevasta kesästä. Ootan koulun loppumista ehkä vähän liiankin kovasti, mutta onkos tuo ihme, kun koko kesän ajalle näyttäis olevan ihan superkivoja juttuja tiedossa (suunnitelmissa tehdä postaus aiheesta kesän bucket list)! Juhlia, matkoja, pienempiä retkiä, mökkeilyä... Voisko nää pari kuukautta porhaltaa vaan pikavauhtia ohi? :-)
-K

ps. Leffa oli ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti