maanantai 27. maaliskuuta 2017

Ensimmäinen potilas

 Heissan!
Meillä oli tänään koulussa ekat potilaat. Stressasin sitä aika paljon etukäteen ja jännitin jo viime viikolla, että osaanko mitään ja lisäks jännitin sitä että jännitän niin paljon että en saa nukuttua. :-D Viikonloppuna sain ajatukset kuitenkin pidettyä muualla ja yöni nukuttua, eikä tänään kouluun mennessäkään jännittänyt oikeastaan yhtään. Helpotti myös, kun työparilla oli aamulla potilas ennen minnuu, ja miulle tuli sitten mukava herrasmies hammaskiven poistoon iltapäivällä. Kyllähän noita eri instrumenttien käyttötekniikoita saa vielä _vähän_ treenata, kun nyt huolella tehdessä aikaa meni reilu kaks tuntia. :-D

 Oon tän "rutistuksen" jäljiltä nyt ihan poikki. Iltaruuan tekokin tuntui ylitsepääsemättömältä, mutta sain kuin sainkin keiton tehtyä. Nyt pötkötän koneen kanssa sängyllä viltin alla. Käyn ehkä kohta jo nukkumaan! Harmittaa, kun ulkona on noin pilvistä, yöks on nimittäin luvattu Etelä-Suomea myöten näkyviä revontulia. Joten jos oot paikassa, jossa ei ole pilvistä, kantsii katella taivaalle. :-) Ilmeisesti niitä näkyy jo nyt, kun aikamoinen myrsky on näköjään ollut koko päivän käynnissä.

En tiiä mikä juttu tuo oranssi nyt on. Kukat sain myöhäiseks synttärilahjaks anopilta, mutta tuon tyynyn ostin ihan ite kirpparilta. Ehkä tarkotus oli hakea enemmän sellasta sinapinkeltaisen oranssia sävyä, mutta menkööt.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti