keskiviikko 31. toukokuuta 2017

05 / 2017

Hiphurraa! Toukokuusta selvitty, mikä tarkoittaa että oon nyt virallisesti kesälomalla! ♥ Ihanaa! Tässä tämän kuun kollaasit.
1, 3, 4 Vappupäivän piknik Kuopiossa. Panostin ja laitoin pitkästä aikaa yo-lakin päähän, viimeks olin käyttänyt sitä kaks vuotta sitten ihan vaan kotona. :-D Haalaritkin kaivoin vielä kaapista vikaa kertaa tän lukuvuoden aikana. 2 Viikonloppuherkkuja. Käytiin paikallisella Tokmannilla ja siellä oli kärrillinen karkkipusseja luokkaa 0,5-1 €... Saatettiin ostaa _muutama_ pussi.
1-4 Varsin vaihtelevia lenkkeily- ja retkeilykelejä tässä kuussa. Välillä tarvottiin tuoreessa lumihangessa ja välillä taas ihanassa, jäät ja lumet sulattavassa auringonpaisteessa. Kuvassa 3 näkyy Milla joka piipahti miun vieraana yhden yön ajan kuun puolivälissä.
 Nää kuvat on kyllä nyt näissä kaikissa kollaaseissa niin randomissa järjestyksessä että ei mitään rajaa. Mutta joo 1 Uppee auringonlasku Puhoksessa. Se alkaa taas olla "sunset season" parhaimmillaan. 2 Töissä kaffikupin äärellä. Tein muuten aika paljon töitä tässä kuussa! Tai no paljon ja paljon, 9 työvuoroa tais olla yhteensä. Olin joka viikonloppu joko kassalla tai leivänpaistossa. 3 Äitienpäivän ruusut (jotka kuulema ovat nyt jo paleltuneena kukkapenkissä :-D) 4 Tää on toissa viikonlopulta, käytiin tuossa hyisen näköisessä vedessä pulahtamassa eli talviturkit lähti veks! Näyttää kylmältä, mutta oikeesti keli oli sillon yllättävän lämmin, lähemmäs 20 astetta (ja oltiin käyty juoksemassa, mikä myös selittää tämän hivenen älyttömän päähänpiston).
1 Uskaltauduttiin askartelemaan porukalla kutsuja Millan yo-juhliin jo ennen tulosten saapumista ja hyvä että uskaltauduttiin. Lauantaina paardit, superkivaa! 2 Miau XD 3-4 Saunomassa Reetan kanssa ♥
1 Iltalenkki taas vaihteeks venähtäny vähän myöhemmälle näköjään. 2 Alotettiin Hukka-Putken (kuopiolainen agilityseura) jatkokurssi1 tässä kuussa! Se jatkuu koko kesän ajan joka toinen sunnuntai, eli Kuopiossa pitäisi aina välillä käydä piipahtamassa. Tää kuva on kyllä itseasiassa just päättyneen kontaktiestekurssin vikalta kerralta. Ihanaa, kun voi luottaa siihen että koira osaa. Se tekee tuosta lajista tosi mukavaa ja kivaa ♥ 3-4 Saatiinhan sitä lämpöäkin ehkä kahtena päivänä, mutta huomhuom olin jo kerran lenkillä shortsit jalassa! Eli ei huono kesä ollenkaan.
1 Viime perjantaina vasta ekaa kertaa pesiskentällä, miten mie nyt tänä vuonna näin myöhään... :-D Auringonpaiste hämää, oltiin ihan jäässä tuolla kentällä ja lähettiin toisen jakson kolmannessa vuoroparissa pois, kun pelin lopputulos alkoi näyttää selvältä. 2 Viime viikolla pidettiin jo vähän ennakoivasti koulunlopettajaisia ja käytiin luokkakavereiden kanssa Houkutuksessa salaateilla ja 4 torilla jäätelöillä. ♥ Suklaa-vaniljapehmis. NAM. 3 Eiliseltä lenkiltä. Piti ottaa kaikki ilo irti viimein sulaneista Neulamäen lenkkipoluista, joten kävin Vuorilammella sekä maanantai-iltana auringonlaskun aikaan että eilen päivällä ja eilen tuli sit kierrettyä muutenkin vähän pidempi lenkki (1h 50min ja miun piti SIIVOTA).
1-4 Koulussa klinikkaharkka jatkui, mutta potilaita oli tässä kuussa aika vähän ja välillä oli jopa tylsää, eikä aina jaksanut mennä tarjoutumaan kandeillekaan avustajaks. Ihan hyvä mieli tuosta harkasta kuitenkin jäi ja nyt oon montaa kokemusta rikkaampi. Tänään tuntui ihan hurjalta ajatella, että nään suurinta osaa noista kamuleista vasta kolmen kuukauden päästä ja että vuoden päästä saatetaan hyvällä tuurilla juhlia jo miun ja muutaman muun valmistujaisia. 
1 Tämäkin eiliseltä Tour de Vuorilammelta. 2 Värjäsin tukkaa viikonloppuna ja maanantaina kokeilin vähän kiharrella sitä. Tuli kivat. 3 Yks syy kiharteluun oli tuplasynttärit, joilla kävin samaisena päivänä. Kaks sankaria, kaks kakkua. 4 Toissailtana kirjoittelin harkkaan liittyvää itsearviointia kauheen pitkään ja hartaasti ja palautin sen klo 01.03 yöllä. Siinä tietysti hetki meni vielä ennen kuin olin nukkumaan käymässä ja kun en ollut pitkään aikaan valvonu noin myöhään (mummeli) niin hämmenti, miten valoisaa ulkona oli tuohon aikaan. :-D Ilmeisesti Lapissa on jo yötön yö alkanut eikä tuo kyllä kovin pimee ole näilläkään korkeuksilla.

Siinäpä ne! Nythän eletään luonnollisesti jännittäviä aikoja, sillä lauantaina on tosiaan ne Millan ylppärit ja yhet toisetkin ylppärit (jonne en varmaan edes ehdi koska oon kuvausvastuussa) ja sunnuntaina lähetään heti aamulla Onnibussilla Helsinkiin ja siitä sitten lennellään Edinburghiin!!! Alan olla ihan vähän innoissani (oikeesti oon ollu ihan törkeen innoissani marraskuusta asti).
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti